SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 8.11.2019 ITAPIRANGA/AM EDSONU GLAUBER

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 8.11.2019

Mir, moji ljubljeni otroci mir!

Otroci moji, sem vaša Mati, prihajam iz nebes vas prosit, da spremenite življenje, da se pokesate svojih grehov, da opustite napačne stvari. Pripadajte Jezusu z vsem svojim srcem, z vso svojo dušo, z vsem svojim razumom in življenjem.

Ne pustite se prevarati hudiču in njegovim iluzijam sveta. Ne izgubite vašega mesta v nebesih. Svet mine, otroci moji, a nebesa so večna. Ne pustite se prevarati: samo en Bog je in ena sama vera. Ne obstajajo različne cerkve, ki vodijo k zveličanju, ampak samo Cerkev, ki vam jo je zapustil moj Sin Jezus, to je Katoliška Cerkev.

Odprite svoja srca za Božje resnice in zaprite se za satanove laži. Prosite odpuščanja svojih grehov. Imejte moč odpovedati se vsemu kar vas zapira v satanove kremplje. Spovejte se. Živite življenje bolj čisto in sveto. Nečistost zelo žali Boga in moje Srce Matere.

Zapustite grehe nečistosti za vedno, ker oni so tisti, ki vodijo največ duš v peklenski ogenj. Bodite zvesti ženini in neveste. Zapustite nezvestobo in prešuštvo. Prenovite svoje življenje v ljubezni mojega Božjega Sina.

Časi so težki. Mnogi sledijo poti, ki vodi v pogubo, v peklenski ogenj. Prosite luč in milost Svetega Duha, da boste resnični apostoli mojega Sina Jezusa in moji nadvse ljubljeni otroci.

Otroci moji, poslušajte me. Ne bodite gluhi za moj klic. Svet bo kmalu šel skozi velike preizkušnje in kazni in ni pripravljen na to kar pride.

Tu, kjer sem se prikazala bom pustila znamenje na križu, ki je na griču. To znamenje bo začetek dogodkov, ki bodo za vedno spremenili vaša življenja. Ne izgubite nebes. Bojujte se, da boste ob strani mojega Sina v Nebesih.

Jaz vas v ljubim in ne želim vašega večnega pogubljenja. Sprejemam vas v svoje Brezmadežno Srce in pokrivam s svojim varovalnim plaščem.

Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

 

 

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja