SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 7.7. 2018

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 7.7.2018

Sveta Mati je prišla še enkrat, da nam da njeno sveto sporočilo. Ona nam govori o njenem Brezmadežnem Srcu, polnem ljubezni do vsakega od nas. Njeno Srce Matere hrepeni po naši sreči in zveličanju, a mnogi ne vedo, kako naj odgovorijo njenemu materinskemu klicu.

Neutrudno se bori za našo srečo in nas želi naučiti, kako premagati hudiča, svet in njegove laži: molitev in post, post in molitev! Danes nas je ponovno prosila, naj ta teden postimo v ponedeljek, sredo in petek in zmolimo ves rožni venec (4 dele) in darujemo za njen načrt v Itapirangi, da se izpolnijo njeni materinski plani in nameni.

 

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, jaz sem vaša Mati, prihajam iz nebes, da vam povem, da se odločite stopiti na pot molitve in spreobrnjenja, ki vam jo kažem.

Bog želi spreobrnjenje vsakega srca k njegovi ljubezni.

Molite vedno, da bi imeli moč premagati hudiča, greh in vse tisto, kar vas oddaljuje od svetega druženja z Bogom.

Tukaj sem, da vas vodim z ljubeznijo in milostmi mojega Brezmadežnega Srca. Ljubim vas in se vsak dan neutrudno posvetim za vašo srečo in odrešenje vsakega izmed vas.

Vsak dan v svojih molitvah prosite za luč Svetega Duha, ker bo on delal in oblikoval vaša srca, vaše duše in vam pomagal živeti sveto življenje, v skladu z Božjo Voljo.

Molite Rožni venec za vaše družine in za družine vsega sveta, kajti mnoge so ranjene z grehom in so v nevarnosti, da bodo uničene za vedno.

Molite in postite še bolj, da vam bo Božja milost prišla na pomoč in boste vedeli kaj storiti, kako govoriti in kako živeti. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja