SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 6.6.2015 – ITAPIRANGA/AM

cuore41

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 6.6.2015 – ITAPIRANGA/AM

Spet je prišla naša Sveta Mati, da nam da svoje sporočilo, pomembno sporočilo za vse človeštvo.

Mir moj ljubljeni sin!

Pridi, pridi k nogam svoje Nebeške Matere. Približuj se mi z zaupanjem in zaupanjem v moje Brezmadežno Srce, ki je polno ljubezni za zveličanje duš. Poznam tvoje slabosti. Poznam tvojo bolečino in tvoje trpljenje, vendar ali nisem tukaj, da te potolažim in ti pomagam? Pusti se voditi meni vsak dan. Nauči se poslušati moj glas, ki te uči hoditi po poti vere in svetosti. Nauči se me ubogati vedno bolj.

Če hočeš biti všeč Bogu se nauči ubogati celo na najtežjem križu. Le tako lahko ponudiš pravično zadostitev Gospodu, zaradi tolikih grehov in zločinov, ki jih človeštvo naredi, ne da bi nekoliko pomislili na večno življenje.

Posveti se in podari se Očetu, po zaslugah mojega Božjega Sina, da izprosiš odpuščanje in usmiljenje za nehvaležne grešnike. Svet tone v blatu nečistih grehov, grehov, ki vodijo vedno več duš v grozljivi peklenski ogenj!… Satan kraljuje v mnogih srcih in poje zmago, ker so mnogi zavrgli Gospoda v njihovem življenju.

Ljudje nimajo več radi Boga, temveč se izročajo hedonizmu in poželenju, kvarijo se v grehu, ki uničuje čistost in svetost njihovih duš.

V tej prvi soboto v mesecu približaj se mojemu materinskemu Srcu in prosi Gospoda, mojega Božjega Sina, da ti da moč in pogum, da se izročiš v njegovo sveto službo. Bog je s teboj in jaz sem s teboj. Prosi potrebne milosti zase, za svojo družino, za svet in za vsakogar.

Ta naša srečanja so srečanja milosti in blagoslovov ne samo zate, ampak za vse človeštvo.

Kadar pridem z neba se ves Raj premika in prosi milosti za odrešenje vseh duš, še posebno tistih, ki so zakrknili in zaprli svoja srca in so polni ponosa.

V mnogih krajih sem se prikazala, vendar nisem bila dobro sprejeta in priznana, niso mi zaupali, ker me moji otroci ne poslušajo in niti ubogajo.
Mnogi moji duhovniki so prvi ki pravijo, da se ne morem prikazovati. Kako jaz kot Mati človeštva, bi mogla biti tako neobčutljiva za bolečino in trpljenje mnogih mojih otrok? Drugi pravijo, da so moja prikazovanja demonska in niso od Boga. Kako klicati Mati Lepe Ljubezni, ki vas tako ljubi in vam želi dobro, ki vam kaže svoje materinsko Srce vžgano s  plameni ljubezni, da je zlo, ki prihaja iz pekla?

Ne moji otroci, ne delujte tako. Poslušajte svojo Mater kar vam govorim. Ne pustite se zavesti hudiču. Če bi ga v resnici videli takega kot je in kako deluje ,  ne bi rekli žaljive in krivične besede proti vaši nebeški Materi, vaši Brezmadežni Materi.

Ne preganjajte, ne uničujte moje preroke, moje glasnike. To je naročilo Gospoda. Mnogi so zasmehovani, zlorabljeni, klevetani in preganjani.

Nekateri so mučeniki že v življenju in podarjajo zadnjo kapljico sebe v daritev Gospodu. Trudijo se izpolnjevati Božjo voljo, obteženi s tolikimi križi, trpljenji in bolečinami ki jim jih vi mnogi nalagate, v mnogih krajih, kjer se prikazujem. Ti bodo prejeli obljubljeno nagrado mojega Božjega Sina, kaj pa tisti, ki so bili razlog bolečine, križa  in preganjanja? Tisti, ki zavračajo verovanje in spremembo življenja? Ogenj gori za vse večne čase in teža Božje sodbe je na mnogih glavah. Spremenite življenje. Spreobrnite se. Spreobrnite se. Spreobrnite se.  Duhovniki in škofje Gospodovi, ne uničujte izrednih darov Boga. Ne preprečujte Gospodu delovati, da reši svoje ljudstvo, ker kar vi ne storite bo storil On. Kar vi ne molite, on zbira svoje k molitvi. Kar se vi ne morete žrtvovati za ljubezen in njegovo kraljestvo on kliče in izbira tiste, ki se bodo in bodo poslušali njegov glas in zahteve njegovega Srca.

Združite se, bodite zvesti Bogu. Ne sodelujte z zlom, kajti zlo prihaja in vas želi uničiti in povzročiti trpljenje. Bodite od Boga in ne od sveta.

Zavrnite lenobo, vzemite rožne vence in dajte zgled vsem dušam.

 

Bog bo prečistil vse kar je umazano in mnoge Škofije bodo šle skozi bolečino in kri, predvsem kjer se prelije kelih njegove  pravičnosti zaradi neštetih nezvestob in grehov njegovih nezvestih služabnikov.

Naučite se poslušati glas Boga. Naučite se moliti z izrednimi karizmami, ki jih Bog  obuja v številnih krajih sveta, da pomaga svoji Cerkvi in rešitvi sveta. Šele takrat bo Sveti Duh deloval močno in porezal ves plevel, izravnal poti in obnovil srca in duše.

Pridite nazaj, pridite nazaj vsi moji otroci k Bogu: škofje in duhovniki, redovniki in posvečene osebe in vsi verniki. Prosite Luč Svetega Duha po mojem Brezmadežnem Srcu, kajti v težkih časih, ki pridejo ne bo ostal kamen na kamnu in tisti, ki niso trdni na mogočni in varni skladi, ki je moj Sin Jezus, ne bodo ostali na nogah.

Družine naj se posvetijo našim Trem Svetim Srcem, ker samo družine, ki bodo sledile vzoru in krepostim Svete Družine, moje družine, bodo mogle izpolniti Božjo voljo do konca. Kar je Bog združil naj človek ne loči. Kar je Bog ustvaril naj človek ne uniči. Naj človek ne spreminja tisto, kar je Božja volja, ker vsaka sprememba ne prinaša večnega življenja, temveč ogenj pekla.

Naj se na to prvo soboto v mesecu moj materinski blagoslov razlije na vse družine vsega sveta: na očete, matere in otroke. To je Gospodova volja, vzvišena volja,  sveta volja. Vse vas blagoslavljam: V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Opomba: Sem popravila besedilo na nekaterih mestih, posebno prvi del, kjer Marija govori Edsonu o njegovem poslanstvu. (Nevenka)

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja