SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 6.10.2018

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 6.10.2018

Sveta Mati je še enkrat prišla iz nebes, da nam da njeno materinsko sporočilo. Ona, Milosti polna, goreče želi naše spreobrnjenje in nas kliče k poslušnosti in zvestobi, da živimo njena materinska sporočila. Naša Gospa trpi kadar grešimo, ker ranimo Božje Jezusovo Srce. Časi so resni in slabi in svet je vstopil v popolno noč in izgubil občutek za večne krščanske vrednote, z začetkom znotraj Svete Cerkve in znotraj mnogih družin, ki izjavljajo, da so krščanske.

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, sem vaša Mati, Kraljica Rožnega venca in Miru. Prihajam iz nebes prosit vas, da nadaljujete z molitvijo mojega Rožnega venca vsak dan, za dobro ranjenega človeštva, ki je daleč od Boga, zaradi grehov, ki jih dela, ker se je pustilo preslepiti pastem in zapeljevanju hudiča.

Otroci moji, Bog vas preko mene kliče k spreobrnjenju. Že veliko časa prihajam vas klicat k Bogu a mnogi izmed vas me ne slišijo in ne živijo, kar vam pravim ter ranijo moje materinsko Srce s svojimi nezvestobami.

Molite za Brazilijo, da bi brazilsko ljudstvo znalo ceniti Srce mojega Sina Jezusa in živeti najbolj sveto življenje, daleč proč od greha.

Mnogi moji otroci ne vršijo Božje volje in moje Srce se žalosti. Bojujte se proti vsemu zlu z molitvijo in postom ter pokoro, v nasprotnem primeru bodo velika trpljenja padla na brazilsko ljudstvo, zaradi krivde tistih, ki jih satan uporablja za prelivanje krvi in bodo povzročili mnogo trpljenja mojih otrok.

Molite, veliko molite. Upognite svoja kolena na tla in se bolj žrtvujte za spreobrnjenje grešnikov.

Perverzni ljudje, brez Boga, pripravljajo velike pasti in bolečine, da bodo povzročili veliko trpljenja mnogim mojim otrokom. Prosim vas: molite in živite združeni z Bogom in on vas bo blagoslavljal in uničil namene hudobnih.
Ljubim vas in vas pokrivam in varujem s svojim Brezmadežnim plaščem, da bi imeli mir. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja