Sporočilo Kraljice Rožnega Venca in Miru, 5. december 2020 – za premišljevanje

 

Sporočilo Kraljice Rožnega Venca in Miru, 5. december 2020

Mir, moji ljubljeni otroci, mir!

Otroci moji, jaz vaša Brezmadežna Mati prihajam iz Nebes, da vas kličem k Bogu. Bog vas po meni kliče k spreobrnjenju in svetosti. Spremenite vaša življenja, otroci moji, čim hitreje morete, predno pridejo veliki dogodki in velike bolečine na svet.

Bodite pozorni na Božja znamenja, že toliko jih je, a mnogo je tistih, ki ne vidijo, ne slišijo ničesar, ker so slepi za Božja dela, a z lahkoto vidijo prevare in dela Satanove teme, ki svobodno deluje v svetu.

Oh, človeštvo, kdaj se boš odločilo poslušati Božji glas in slediti njegovi sveti poti? Moje Brezmadežno Srce trpi zaradi trdote in hlada src tolikih mojih sinov, ki se nočejo spreobrniti. Moje Brezmadežno Srce krvavi zaradi tolikih žalitev, preklinjanj in nehvaležnosti tistih, ki ne verujejo v moje materinske besede, ki se smejejo in posmehujejo moji materinski ljubezni, ki je tako sveta in Bogu dragocena.

Oh, kako velika, strašna in težka je nad temi Božja pravičnost! Tako strašna, da celo Nebeški Angeli se tresejo in se razprostrejo s pokritim obrazom pred njegovim Božjim Prestolom, a ljudje na zemlji se ne zmenijo, in so brez pravega spoštovanja. Ljubim vas, moji dragi otroci in nočem vašega večnega pogubljenja.

Vrnite se k Bogu, vrnite se na vašo pot svetosti. Ne pustite se prevarati od Satanovi laži, njegovi lažnih demonskih učenj, ki se jih sramotno vključuje v teh časih znotraj božje hiše, znotraj Svete Cerkve, kot bi bile resnične. Satanove laži ne rešujejo, vodijo v Peklenski ogenj. Odprite vaša srca, oči vaši duš, kajti Satan je že ujel in mnoge prevaral s svojimi napakami. Ne bodite tudi vi med tistimi, ki so v nevarnosti pogubljenja.

Molite, postite, žrtvujte se za spreobrnjenje ubogih grešnikov in mnoge žalostne in težke stvari  se bodo lahko spremenile in bodo umaknjene.

Molite moj Rožni venec vsak dan v družini. Družine, ki molijo cel moj Rožni venec, vsak dan bodo obvarovane strašnih preganjanj, bolečin in preizkušenj, ker jih bodo zelo kmalu morali prenašati od Satanovih služabnikov. Ti jih hočejo uničiti, da ne bo ostal nihče, ki bi govoril o Bogu in Njegovi ljubezni.

Tistim, ki molijo moj Rožni venec danes OBLJUBIM moje materinsko varstvo in osvoboditev iz rok zlobnih in pokvarjenih Satanovih  mož. Ti bodo šli pred njimi, mimo njih in šli naprej in se ne bodo dotaknili teh družin in jih ne bodo videli.

Molite, molite, molite in imejte vero in zaupanje in Bog vas bo varoval, otroci moji.

Blagoslavljam vas: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja