SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 4. OKTOBRA 1996 – EDSONU GLAUBER

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 4. OKTOBRA 1996 – EDSONU GLAUBER

Mir s teboj!

Ljubljeni sin!

To popoldne ti želim reči, da poveš vsem mojim otrokom, da je važno živeti moja sporočila. Za tiste, ki ne verjamejo, ti želim reči, da nekega dne, kjer je postavljen Križ, bo dano vidno znamenje tako, da bo lahko vsak verjel v mojo materinsko prisotnost tu v Itapirangi, toda prepozno bo za tiste, ki se niso spreobrnili. Spreobrnjenje mora biti sedaj!

Na vseh krajih, kjer sem se prikazovala in se prikazujem, vedno potrdim moja prikazovanja, tako, da ni nobenega dvoma in tu v Itapirangi bodo moja nebeška prikazovanja potrjena. To se bo zgodilo potem, ko se bodo moja prikazovanja tu v Itapirangi nehala.

*Vsak bo videl znamenje, ki bo dano na tem Križu; kesali se bodo, da me niso poslušali, da so se posmehovali mojim sporočilom in mojim zaupnikom (vidcem) toda bo prepozno, ker so pustili, da so se moje milosti izgubile in je odrešenje šlo mimo. Molite, molite, molite.

Blagoslavljam vas vse: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen. Vidimo se kmalu!

(*Ko se bodo prikazovanja končala, ne bo minilo veliko let, ko se bo znamenje pojavilo. Čas, ki nam ga Bog daje do znamenja, je čas za spreobrnjenje).

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja