SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 4. 07.2020 – Manaus-AM. Edsonu Glauber

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 4. 07.2020 – Manaus-AM. Edsonu Glauber

Sveta Mati tako lepa, tako ljubeča in polna milosti, je prišla iz nebes, da posreduje njeno sporočilo nam in vsemu človeštvu.

Mir tvojemu srcu!

Sin moj, čas velikih preizkušenj so prišle in mnogi so slepi, gluhi in nemi za dela nebes, ker jih je Satan uspel oddaljiti od Gospodove poti, jih preslepil z njegovimi lažmi in peklenskimi napakami. To kar sem dejala v Fatimi in sedaj govorim tebi in  na mnogih mojih prikazovanjih, se bo izvršilo in človeštvo bo šlo skozi njegov trenutek bolečine in groznih preganjanj.

Ne bojte se preizkušenj, ne skrbite, ampak poglejte na mojega Sina Jezusa prikovanega na križ in našli boste moč in milost, da bi vse zdržali za njegovo božansko ljubezen, ne da bi kdaj zanikali njegove besede in njegove večne resnice.

Zapomnite si: kdor zanika resnico ni vreden biti v nebesih z Bogom, ampak z očetom laži v peklenskem ognju. Ne zanikajte resnice in vsega kar ste prejeli od mojega Božjega Sina, ker kdor zanika resnico prikaže Boga za lažnika in On ne mara laži.

Mnogi danes se bojujejo proti resnici, ker živijo iz laži in strašnih napak. Oni so kontaminirani  s Satanovim smrtonosnim strupom in so njegovo orodje v tem svetu, da bi realiziral kar on želi: uničiti božanska Gospodova dela.

Moli, moli, moli moj Sin in Bog bo dal svetu njegovo milost in odpuščanje, da bi se mnoga zaprta srca odprla in spreobrnila v njegovi ljubezni.

Želim spreobrnitev vsakega srca, želim vas rešiti velikih nesreč, ki vas morejo kmalu prizadeti.

Ne bodite gluhi klicu mojemu klicu Matere, ker sem zelo zaskrbljena za usodo vaših duš in vaše večno zveličanje. Spremenite življenje in skesani se vrnite k Srcu mojega Božjega Sina in dal vam bo dal njegovo odpuščanje. Spreobrnite se sedaj!

Blagoslavljam vas in vam dajem svoj mir: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja