SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 31.08.2020 MANAUS/AM – Edsonu Glauber

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 31.08.2020 MANAUS/AM – Edsonu Glauber

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Otroci moji, časi so dozoreli, a mnogi so nedozoreli v veri, igrajo se s svojim odrešenjem in niso pripravljeni.

Imajo oči da vidijo iluzije sveta, a ne morejo videti in sprejeti Božje ljubezni in božjih del, ki so tik pred njimi. Satan mnogim dušam dela veliko škodo. V rokah ima mnoge, ki so mu na voljo in mu pomagajo uresničiti njegove zlobne načrte v svetu, za uničenje družin, ki jih tako sovraži, in družbe nasploh.

Družine, ki živijo skupaj in v sveti Božji ljubezni so muka za Satana. Ne prenaša jih, ker so zveste Bogu in so odsev Svete Družine v svetu, ki uniči vse njegove zlobne načrte uničevanja in smrti. Številne družine ne razumejo moči molitve in skupne molitve: očetje, matere in otroci. Puščajo ob strani najdragocenejši trenutek biti z Bogom. Ure in ure preživijo pred televizijo ali mobilnim telefonom in izgubljajo, zaradi svoje mlačnosti, duhovne lenobe in navezanosti svet pokvarjen z grehom,velike milosti, ki jim jih je hotel podariti moj Božanski Sin.

Vrnite se h Gospodu, krščanske družine, kesajte se svojih napak in grehov in živite iskreno življenje  spreobrnjenja in svetosti in Gospod Bog se vas bo usmilil in vas blagoslovil. Zapečatil vas bo s svojim pečatom ljubezni in varstva, preden vas Zver zaznamuje s svojim zlobnim in smrtonosnim znamenjem, kajti zapisano je:

9 Za njima je prišel še tretji angel in govoril z močnim glasom: »Če kdo moli zver in njeno podobo in sprejme na čelo ali na roko žig, 10 bo tudi sam pil od vina Božjega srda, namešanega nemešanega v čaši njegove jeze: z ognjem in žveplom bo mučen vpričo svetih angelov in vpričo Jagnjeta. 11 Dim od njihovega mučenja se bo vzdigoval na veke vekov. Ne podnevi ne ponoči ne bo oddiha za tiste, ki molijo zver in njeno podobo ter sprejemajo žig z njenim imenom. 12 Tu je stanovitnost svetih, ki se držijo Božjih zapovedi in vere v Jezusa.«(Raz 14, 9-12)

To moje sporočilo, ki ga čim prej prenesite čim več mojim sinovom in hčeram, kajti Božja jeza bo velika nad vsemi tistimi, ki so neposlušni preroškim besedam in kritizirajo preroške besede zapisane v tej knjigi. Toda svojim, tistim, ki pazijo na pričevanje mojega Sina Jezusa pravi: Da, kmalu pridem. Amen! Pridi Gospod Jezus. Amen!

Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja