SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 31.08.2019 Manaus/AM    

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 31.08.2019 Manaus/AM

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Otroci moji, vaša Mati prihajam iz nebes, da vas prosim za odločitev živeti moja sporočila, da zapustite pot greha in se obrnete k Bogu s skesanim in iskrenim srcem.

Otroci moji, Bog ne želi pogubljenja vaših duš, ampak vaše večno zveličanje. Živite Božje klice, ki vam jih daje po meni. Jaz sem vam že posredovala mnoga sporočila a mnogi med vami se resnično ne odločite, da bi jih živeli, ker so vaša srca založena s svetom. Odpovejte se svetu in grehu, da bi pripadali Bogu.

Težki časi bodo prišli nad Sveto Cerkev v mnogih krajih sveta. Duhovna zmeda in herezije bodo mnoge moje otroke oddaljile od prave vere in mnogi Božji ministri bodo strašno padli in bodo pred Božjim prestolom krivi za izgubo številnih duš.

Zavzeto molite za Sveto Cerkev, da bi bila močna in zvesta Bogu do konca, ker veliko število bo tistih, ki ne bodo verjeli v ničesar in bodo strašno žalili Srce mojega Sina Jezusa, zaradi tolikih napačnih stvari, ki bodo znotraj Božje hiše.

Jaz sem tu, da vas sprejmem pod moj Brezmadežni plašč, da bi prejeli moč in milost za življenje v teh težkih in strašnih časih, ki so že pred vrati.

Molite, molite Rožni venec za Božje ministre, da se ne bi prepustili zmagati od laži in niti od satanove teme.

Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja