SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 30.7.2011

 

Sporočilo Kraljice Rožnega venca in miru je poslala Maria do Carmo, ob 03h, 07.30.2011.

Maria do Carmo, reci … da se katoliška poroka konča šele, ko umre mož ali žena, eden od obeh.

Če je ločitev bila pred smrtjo ali pred odhodom v večno življenje, tisti, ki razdeli trpijo veliko v posmrtnem življenju po letih živela narazen tu na zemlji, saj je dal lažno prisego pred Bogom, ko sta se poročila v katoliški Cerkvi.

Civilna poroka pred Bogom ne velja.

Tisti, ki imajo sinove in hčere, bodo kasneje veliko trpeli zaradi slabega primera, ti otroci pa bodo močno trpeli zaradi ločitve obeh: od očeta in od matere.

Naredite vse, da rešite vaš zakon. Amen! Amen! Amen!

Ko je Marija dejal, da civilna poroka ne velja za Boga, je rekla tistim, ki mislijo, da je dovolj to in nič drugega, ne da bi se potrudili  prejeti zakrament poroke v Cerkvi, pred duhovnikom. Veliko ljudi se danes poroči le civilno in ne v Cerkvi. Ti ljudje živijo v grehu in žalijo Boga. Drugi zahtevajo razveljavitev svoje zakonske zveze in celo lažejo, da to dosežejo, ne da bi bili iskreni pred Bogom in Cerkvijo, prikrivajo pravi razlog, zakaj je  bila njihova poroka uničena. Ti ljudje, če se ne pokesajo in ne zapustijo življenja v grehu, ne bodo šli v nebesa. In otroci teh ljudi, ki so ločeni močno trpijo zaradi slabega zgledu in grehov svojih staršev nezvestih Bogu in zakonske zveze, ker za njih je to strašna travma. Starši ne morejo videti resnost svojih grehov zdaj, ko pa se pojavi kasneje, v času, ki ga je Bog določil, kaj so naredili s svojimi otroki, ker so mislili samo na sebe, da zadovoljijo svoje lastne strasti in želje.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja