SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 30.06.2018

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 30.6.2018

Danes je Sveta Mati še enkrat prišla z nebes. Kdo more razumeti toliko milost? Ko jo gledamo čutimo upanje in zaupanje, da ji povemo vse kar doživljamo in se počutimo v našem srcu. Danes sem ji odprl moje srce in kot pozorna Mati me je pazljivo  poslušala in gledala z očmi polnimi ljubezni in nežnosti. Danes nam je dala sledeče sporočilo:

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, vaša Mati vas kličem k Bogu in vabim k spreobrnjenju, a prejmem od mnogih src samo nehvaležnost in hladnost, ker mnogi ne verjamejo v moja materinska sporočila.

Ne zaprite svojih src za Božji klic, ki vam ga daje po meni. Časi so resni in povem vam, da ne zanemarjajte svojega spreobrnjenja in odrešenja, ker hudič želi peljati v pekel vse tiste, ki živijo daleč od Boga, v grešnem življenju in iskrenega kesanja.

Spreobrnite-se, spreobrnite-se, spreobrnite-se. Bog vam daje veliko milosti in toliko luč, da morete razumeti in razločiti dobro od zla. Ne pustite se zaslepiti od satana, ki uporablja svoje laži, da zavede celo izbrane in goreče.

Kdor ni ponižen in majhen pred mojim Sinom Jezusom in pred menoj, ga bo odnesle nevihte napak in herezij in laži, ki bodo vedno bolj preplavile svet.

Vzemite svoje Rožne Vence in molite z večjo vero in ljubeznijo, samo tako boste imeli moč premagati vsako zlo in boste od Boga.

Zahvaljujem se vam, da ste prišli po moj materinski blagoslov. Ljubim vas in vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja