SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 30.05.2020- Manaus-AM.

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 30.05.2020- Manaus-AM.

Mir tvojemu srcu!

Sin moj, Srce mojega Sina Jezusa je Božje in Sveto, a mnogi ga ne ljubijo in častijo. Evharistija je Srce Cerkve in nikdar kot danes ni bila toliko razžaljena in zaničevana.Sin moj, moje Brezmadežno Srce trpi, ker je Jezus zelo žaljen. 

Ljudje so izgubili spoštovanje do Svetega in ne vedo več KDO JE ZANJE BOG, ker hočejo najti odgovornost in opravičilo za svoja dejanja in žalitve do Gospoda, kot če bi se ničesar ne zgodilo.

Če vsak greh in žalitev, ki so  storjeni proti Evharistiji za samo eno samo dušo, ne ostane brez pravične kazni, ki je že grozna, koliko bolj so kazni strašne, kadar te grehe in žalitve storijo duhovniki v njihovih Škofijah in celih Župnijah.

Moli, moj sin, moli in daruj zadoščevanja razžaljeni Božji Vsemogočnosti. V nasprotnem primeru bo Gospod dovolil, da ena boleča in strašna kazen prizadene človeštvo zaradi pomanjkanja vere in spoštovanja:  do njegove realne in božje prisotnosti v Sveti Evharistiji;  do njegove Svete Cerkve in do njegovih naukov in Božjih Zapovedi, ki so bile zaničevane in po njih več ne živijo.

Postite, postite, postite, otroci moji! Naučite se malo jesti, ker bo prišel čas velike lakote na svet.

Spomnite se, otroci moji, da »človek ne živi samo od kruha, ampak od vsake besede, ki pride iz Božjih ust«, a če mnogi ne berejo in ne živijo po Božji besedi in še manj sew je mnogi ne spomnijo, kako bodo lahko preživeli in ostali trdni v veri in odločitvi?

Samo tisti, ki bodo združeni z mojim Sinom bodo znali zdržati težke čase, ki bodo prišli na ves svet.

Brez Jezusa vi ne morete storiti ničesar!

Sin moj, blagoslavljam tebe in vse človeštvo: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.