SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 30.03.2019

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 30.03.2019

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Otroci moji, vaša Mati prihajam iz nebes, da vam dam ljubezen, blagoslov in milosti. Bodite od Boga, sledite njegovi poti svetosti v poslušnosti njegovim Svetim Zakramentom. Ne vznemirjajte se in ne bodite žalostni. Vaša Mati je tu, da vam da njeno tolažbo in materinski objem. Poznam vaše preizkušnje, bolečine in trpljenja in dobro vem, da so vaša srca prizadeta od žalosti, zaradi krivic, ki jih doživljate in živite.

Moji otroci, Bog je Pravičen, on ve vse in vidi vse. Nič ne gre neopaženo mimo njegovih Svetih Oči. Imejte zaupanje. Bog vas ne bo zapustil. On je Pravičen in Zvest in ve kako ravnati v določenem trenutku.

Jz sem tu, da vas vodim v vsem. Molite Rožni venec in vaša srca bodo izpolnjena z močjo in milostjo Svetega Duha. Njegova Luč vas bo objela in vedeli boste kaj delati, kako govoriti in kako ravnati.

Pokrivam vas s svojim materinskim plaščem in vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Ponovno je naša Sveta Mati molila, da bi bili pripravljeni, ko se bodo realizirale skrivnosti. Že zadnjič je molila, da bi močni in pripravljeni kadar se bodo dogajale in danes je ponovno molila za nas, da se ne bi vznemirjali. Dejala je:

Časi bolečin in žalosti bodo padle na ves svet. Mnogi moji otroci bodo nosili težak križ.

Že sem vas prosila za mnoge molitve za spreobrnjenje sveta, a resnično nisem bila poslušana. Odprite svoja srca Bogu, sedaj, da bi mogli razumeti težke čase, ki so pred vrati, ker mnogi, zaslepljeni od hudiča, ne vidijo ničesar.

Ljubim vas in ne želim vaše nesreče. Bojujte se za nebeško kraljestvo. Bojujte se in branite Božje delo

in njegove božanske pravice in Gospod se bo boril in blagoslovil vaše pravice pred ljudmi. Ne bojte se ničesar. Bog je z vami in jaz sem z vami. Ostani v Božjem miru!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja