SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 30.01.2021 EDSONU GLAUBER – Manaus-AM.

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 30.01.2021 EDSONU GLAUBER – Manaus-AM.

Mir moji ljubljeni otroci, mir!
Otroci moji, jaz vaša Nebeška Mati prihajam iz Nebes, da vam podelim svoj blagoslov in Materinske milosti.

Otroci moji, ljubim vas in vam dajem mojo ljubezen, da bi bili močni v veri. Ne pustite se premagati v teh težkih časih. Hudič ni bolj močan od Boga. Moj Božji Sin je Gospod nebes in zemlje in nič ni nad njegovo Božjo močjo, kajti On je Tisti, ki je premagal in ima v svojih rokah ključe smrti in pekla. Kar On odpre nihče ne zapre in kar On zapre nihče ne odpre.

Verujte, otroci moji, verujte in boste prejeli velike milosti iz Njegovega Božjega Srca in prejeli boste od mojega Sina moč, da zmagate vsako zlo. Z Rožnim vencem zmagate Satana in vse njegovo zlo, izženete iz vaših domov in od ranjenega človeštva, ki je brez vere.

Blagoslavljam vas z vso mojo ljubeznijo Matere: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

22 Na njegove rame bom dal ključ Davidove hiše: ko bo odprl, ne bo nihče zaprl, ko bo zaprl, ne bo nihče odprl. (Izaija 22,22)

 

»Angelu Cerkve v Filadelfiji piši: ›To govori Sveti, Resnični,on, ki ima Davidov ključ:če odpre, ne bo nihče zaprl,če pa zapre, ne bo nihče odprl.

MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

Iz kateheze: STRAHOPETNOST

Strahopetni katoliki ne podpirajo resnice. Kdor podpira napake in molči ne more biti rešen, zaradi hudega, ki so ga potrpeli nedolžni in duše. Luč je pravo spoznanje, ki ga niso imeli.

Z Bogom in z večnimi resnicami se ne norčujemo.

Mati Božja je prosila post in da se odmaknemo od sveta.

Da, da in ne, ne. Jezus nas je to naučil. Ni srednje poti. Nekateri rečejo, oh, mogoče… Ne! Ne moremo iskati opravičil za napake in grehe.

Sveta Trojica v teh časih govori svetu tri krat: DOVOLJ!.. DOVOLJ!.. DOVOLJ!…

Kdor od vas hoče resnično slišati in iskreno spremeniti svoje življenje?

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja