SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 29.11.2020 -EDSONU GLAUBER– MANACAPURU/AM 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 29.11.2020 -EDSONU GLAUBER– MANACAPURU/AM

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Otroci moji, jaz vaša Mati prihajam iz nebes, da napolnim vaša srca in vaša življenja z Božjo ljubeznijo.

Prosim vas, da intenzivno sodelujete za spreobrnjenje duš. Mnogi moji otroci so duhovno slepi in slepci jih vodijo v brezno pogubljenja.

Svet je brez vere in brez luči, ker ne izpolnjuje več Gospodove volje. Zapustil je Gospoda in ga vsak dan žali s strašnimi grehi.

Otroci moji, groznejši grehi so nad groznimi grehi.

Božji Kelih se je že davno prelil na svet in zdaj so Nebeški Angeli, po Božjem naročilu, pripravljeni za največje kazni, ki jih bo moralo človeštvo zelo kmalu prestati.

Veliko molite, da bi ostali na nogah. Molite, da ne izgubite vaše vere, da bi mogli pričevati pred vsemi ljudmi s pogumom in oblastjo.

Bog je z vami. On vas nikoli ne zapusti. Zaupajte v njegovo Božansko ljubezen in njegovo pomoč, ki je tako sveta.

Jaz sem tu, da vas dam vsakega posebej v moje Brezmadežno Srce. V mojem Materinskem Srcu se vas moj sovražnik ne bo mogel nikoli dotakniti in niti vam narediti nobenega zla.

Posvetite se vsak dan mojemu Srcu in premagali boste hudiča, njegove skušnjave in pasti.

Ko mi je Sveta Mati rekla te besede, se je na njenih prsih prikazalo njeno  svetlo Brezmadežno Srce, ki je razlivalo sijoče žarke na vse nas. Bilo je lepo videti njeno svetlo materinsko Srce.

 

Hvala za vašo prisotnost. Hvala, da ste tu in poslušate moj klic, ki vam ga dajem še enkrat. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja