SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 29.09.2020 Itapiranga-AM.

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 29.09.2020 Itapiranga-AM.

Blažena Mati me je zbudila ob 03 in se z menoj pogovarjala do 5.30. Poslušal sem njen glas, ki mi je dal to sporočilo in druge osebne stvari, o katerih ne morem pisat in se nanašajo na njeno delo, o ljudeh, ki delujejo na skrivnem in o katerih moram biti previden in o usodi sveta. Kot ljubeča in skrbna Mati me je prosila, naj posredujem sporočilo ljudem, ki so prisotni v Svetišču:

Mir tvojemu srcu!
Sin moj, prihajam iz nebes, da ti podelim moj blagoslov. Prihajam iz nebes, da povem celemu svetu da Bog obstaja in da ga svet ne ljubi, ne časti in ne spoštuje.

Gospod je v zadnjem času deležen številnih skrunitev in žalitev, in malo je tistih, ki se odločijo in potrudijo mu darovati pravično in dolžno pokoro v spravo. Mnogi ljudje vršijo bolj svojo voljo kot Gospodovo voljo. Oni zares niso spreobrnjeni in so daleč od Odrešenjske poti.

Tisti, ki obiščejo mesto mojih prikazovanj brez duha molitve in želje po spreobrnjenju ne morejo zaslužiti nebeških blagoslovov ali milosti, saj pred Gospodom delujejo kot hinavci. Želijo si Božjih blagoslovov in pomoči, vendar se ne trudijo popraviti svojih napak in grehov.

Brez spreobrnjenja ni rešitve. Brez spremembe življenja in iskrenega kesanja za svoje grehe, ne da bi opustili vse napačne stvari in grešno življenje, si ne morete zaslužiti nebeškega kraljestva. 

Zdaj vprašam vsakega mojega otroka, ki je tukaj, vsakega posebej: Kaj ste prišli delati tu? Ali ste prišli v Gospodovo Svetišče kot pravi Božji otrok, ali kot otrok sveta, ki sledi poti pogube, ki ga vodi v peklenski ogenj?

Ali ste vstopili v Gospodovo Svetišče, da bi se resnično spreobrnili, ali pa še vedno upoštevate nasvete hudobnih, hodite po poti grešnikov in se srečujete s zasmehovalci?

Ne pozabite: Hudobni so kot slama, ki jo veter odpiha in ti ne bodo preživeli sodbe, niti grešniki ne bodo imeli deleža na srečanju pravičnih.

Gospod, kdo bo vstopil v tvoje Svetišče? Kdo lahko živi na tvoji Sveti gori? Kdor je v svojem ravnanju pokončen, kdor ravna pravično in kdor govori iz srca resnico in ne uporablja jezika za obrekovanje, ne škoduje sočloveku in ne obrekuje svojega bližnjega. Vse Gospodove poti so ljubezen in resnica za tiste, ki izpolnjujejo njegovo zavezo in njegovo postavo.

Spreobrnjenje pomeni, da zaradi Božje ljubezni za vedno opustimo vse napačne stvari . Ne oziramo se nazaj na napačno življenje in na grehe, ki smo se jim odrekli, da bi sledili  svojim korakom.

Jezus Kristus je isti včeraj, danes in za vedno. Z mojim Sinom Jezusom Kristusom, združenim z njegovo ljubeznijo, bo vedno vse mogoče. Brez tega se boste pustili odnesti kakšnemu čudnemu nauku, kajti kdor nima srca utrjenega z milostjo, ne bo imel moči upirati se zlu in bo vedno padel v greh in se oddaljil od resnice, živel v laži in zanikanju Boga.

Kličem vas k Bogu. Spreobrnite se brez zamujanja. Blagoslavljam te moj sin in ti dajem moj mir!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja