SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 29.09.2019  Manaus-AM. 

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 29.09.2019  Manaus-AM. 

Mir, moji ljubljeni otroci, mir!

Otroci moji, sem vaša Mati in prihajam iz nebes prosit vas, da ne zapustite vaše svete poti in poti spreobrnjenja, ki vam ju  kažem.

Ne oddaljite se od mojega Sina Jezusa, kajti samo on vam more dati večno življenje. Ne zapirajte svojih src mojim materinskim klicem.

Govorim vam s toliko ljubeznijo. Govorim vam, ker me skrbi vaše zveličanje. Govorim z vami, ker želim, da občutite nebesa že tu na tem svetu in potem za vedno, ob strani Gospoda za vso večnost.

Ti časi so časi velike bitke. Molite vedno več. Molite z veliko vero in ljubeznijo v srcu in vse v vaših življenjih, otroci moji,  se bo spremenilo.

Ne dvomite ampak verjemite v Božjo ljubezen do vsakega od vas. Jaz vas ljubim in sem tu, da vas sprejmem v moje Brezmadežno Srce.

Prosite za priprošnjo Svetega Mihaela, Svetega Gabrijela, Svetega Rafaela. Oni so vedno ob vaši strani, po božanskem naročilu, da vam pomagajo, vas spremljajo in varujejo.

Otroci moji, v teku je velika duhovna bitka med Gospodovimi Angeli in hudiči iz pekla.

Zatecite se pod moj varovalni plašč in Gospod vam bo dal velike duhovne in telesne milosti. Molite, molite, molite vedno bolj in mnoge duše bodo srečale luč Boga.

Otroci moji, hudič želi mnoge oddaljiti od prave vere. Želi vnesti zmedo, pomanjkanje vere in ljubezni, želi ohladiti mnoga srca mojih otrok. Upognite v molitvi kolena na tla. To sem vas že prosila in ponovno ponavljam.

Ne poslušajte tistih ljudi, ki vas kritizirajo in govorijo proti vam. Molite zanje, da odprejo sedaj svoje srce, dokler je še čas za spreobrnjenje, ker potem bo vse težje in mnogi bodo lahko padli v grozni greh in se ne bodo mogli nikoli več dvigniti.

Veliko molite, zaupajte in vse boste dosegli pri Srcu mojega Sina Jezusa. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja