SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 29.08.2020 Manaus/AM – Edsonu Glauber

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 29.08.2020 Manaus/AM – Edsonu Glauber

Mir tvojemu srcu!
Sin moj, Bog je poklical tebe in tvojo družino za veliko poslanstvo in je zaupal v tvoje roke in roke tvoje matere velike blagoslove in darove, ki niso bili dani nikomur drugemu v Amazoniji, in sedaj nove milosti po tvojem bratu, ki se daruje Bogu. Gospod kaže nevernikom,  da je vašo družino že od nekdaj izbral in ji zaupal poslanstvo obnavljanja duš in src po njegovi Besedi in božanski ljubezni, ki ozdravlja, osvobaja in spreobrača. To je milost, ki jo Bog želi podeliti številnim družinam, a na žalost vsi ne vztrajajo v molitvi, zvestobi in svetih poteh mojega Sina Jezusa, kar mu ni ljubo’.

Dolga leta vas je moj Sin pripravljal, očiščeval in potrdil s čistim ognjem njegovega Svetega Duha, da ste njegova luč dušam. Čeprav se mnogi želijo boriti proti njegovim svetim delom, Bog vedno vse nadzoruje. Bojuj in bori se proti vsemu zlu z oznanjevanjem Božjih resnic dušam. Dovolite, da Gospodova svetloba močno sije na vas tako, da intenzivno odsevate njegovo ljubezen na vsa srca brez življenja, mrtva zaradi greha.

Sprejemam tvojo družino v moje Brezmadežno Srce, kot svoj dragoceni del in vas blagoslavljam ter vam dajem posebne milosti, milosti, ki vas bodo vedno bolj krepile v veri in velikem poslanstvu odreševanja duš, milosti, zaradi katerih boste vztrajali do konca po poti mojega Sina, ki te je izbral, ki te toliko ljubi in blagoslavlja tebe in tvojo družino: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja