SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 29.02.2020

 

 

 

 

 

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 29.02.2020 – Manaus/Am

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Otroci moji, jaz vaša Mati vas ljubim in prihajam iz nebes, da vam podelim moje materinsko varstvo in blagoslov. Ne vznemirjajte se in ne izgubite vere. Zaupajte v Gospodovo varstvo in njegovo Božjo pomoč. Molite, da resnica zmaga nad vsakim zlom in lažmi in naj Bog stori, da padejo vsi hudobni ljudje, ki delujejo na skrivnem, da uničijo tisoče življenj mojih otrok. To vse zaradi denarja, moči in osebnega egoizma, ker so njihove duše obsedene s Satanovo temo. Bog je večji od vsega in vseh in On bo vedno zmagal nad vsakim zlom.

Že toliko časa vas prosim, da se spreobrnete in spremenite smer vaših življenj, a nisem slišana in niti sprejeta v srcih mnogih mojih otrok, ker so slepi zaradi greha, s srci navezanimi na svet in na njihove skrbi.

Zapomnite si moji otroci, vse v tem življenju mine in nič ni večnega. Bojujte se za Raj, bojujte se za večno življenje ob strani mojega Sina. Molite, da bi mogli razumet moje materinske besede. Živite v času preizkušenj, predno se bodo zgodile skrivnosti v tem svetu.

Molite za škofe, duhovnike, ki več nimajo Gospodove luči v njihovih življenjih in, ki ne znajo biti v teh časih vernikom vzor vere in zaupanja v Boga v teh časih. Greh in svet sta uničil vse dobro in Božjo milost v njihovih dušah, zato mnogi verniki trpijo in se počutijo osamljeni in zapuščeni od svojih pastirjev.

Molite zanje, da jih ne bi premagale in zmagale satanove napake, ker se tako mnogi pustijo odvleči od njegovega mrtvaškega repa, uničujoč svetost in čistost njihovih duš z njegovim zlobnim in strupenim zapeljevanjem. Satan deluje in Božji služabniki so padli nemočni na tla, pobiti od grehov. Volkovi  uničujejo  ovce, uničujoč v njih vero, upanje in ljubezen in njihovi pastirji bežijo od strahu, ker ne verjamejo več v dar moči njihovega duhovništva, ki so ga prejeli od Boga. Če bi v resnici verovali, se jih nobena škoda ne bi dotaknila ali uničila njihovo duhovniško poklicanost. Poslanstvo, ki je tako vzvišeno in sveto. Otroci moji, molite za duhovnike, da bi verovali vedno bolj. V nasprotnem bo prišel veliki dan, boleč in žalosten, ko vam bo Evharistija odvzeta za vedno v tolikih krajih, ker je svet opustil čaščenje in vero v Boga.

Molite, molite, molite. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Ko mi je Sveta Mati dejala, da bo Evharistija odvzeta za vedno v tolikih krajih, sem razumel, da satanovi sledilci delajo vse, da bi bili Božji služabniki preganjani, fizično uničeni, duhovno, moralno in da odmrejo v veri, da bi ostali verniki brez maše in brez Evharistije, postali šibki in uničeni, da ne bodo več verovali v ničesar; da spremenijo evharistijo za posnemanje, prevaro, ali bodo tolikim prepovedali Evharistijo. Če ne bomo molili bodo v tem uspeli v tolikih krajih a v drugih krajih ne. Veliko molimo, da vsi ti žalostni in strašni dnevi ne pridejo na svet in da se hudičevi zlobni nameni ne uresničijo.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja