SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 28.12.2019 MANAUS -AM

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 28.12.2019 Manaus-AM.

Naša Gospa je prišla z malim Jezusom v naročju, ki nas je blagoslavljal. Sveta Mati nam je dala sporočilo:

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Otroci moji, sem vaša Mati, neizmerno vas ljubim in prihajam iz nebes, da vam podelim svoj blagoslov in mojo brezmadežno ljubezen.

Odprite svoja srca za ljubezen mojega Božjega Sina. Pripadajte Jezusu v resnici, zvestobi in iskrenosti, sprejmite njegove božje besede in jih živite v svojem življenju.

Bojujte se proti vsemu zlu z dnevno molitvijo mojega Rožnega Venca. To je vaše orožje proti moči pekla. Kdor moli moj Rožni Venec ga satan ne bo nikoli premagal. Rožni venec je strašna bolečina za hudiče v peklu, sveti bič, zaradi katerega  Satan kriči, ker izgublja na tisoče duš, ki dobe v milost in življenje.

Molite rožni venec, otroci moji, in zmagali boste v življenjskih bitkah, premagali hudiča in boste pripadali Bogu.

Smo v času bolečin in teme, ki je prišla na Cerkev in svet. Časi so slabi. Ne pustite se prevarati od lažnega videza resnice in miru. Hudič ve kako zamaskirat zlo in prikazati za dobro in ve prevarati tiste, ki pravijo, da so modri in da dobro poznajo resnico.

Bodite ponižni in poslušni Bogu in nihče ne bo prevaran od napak in laži tega sveta.

Jaz sem ob vaši strani, da vam pomagam pripadati Bogu, do konca vašega življenja.

Hvala za vašo prisotnost. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja