SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 28.10.2018

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 28.10.2018

Danes je Sveta Mati še enkrat prišla iz nebes, da nam da svoje sporočilo namenjeno vsemu človeštvu:

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, sem vaša Mati, prihajam iz nebes vas prosit, da se odločite živeti po mojih materinskih sporočilih, da spremenite smer vašega življenja, objamete pot spreobrnjenja, ljubezni in odpuščanja, ki ozdravlja vaša srca in vaše duše.

Bog je zelo žaljen, moji otroci in on prosi velika zadoščevanja vsega človeštva. Ne zanemarjajte vašega spreobrnjenja in ne dovolite, da so moje besede prezirane zaradi trdote vaših src.

Prihajam z nebes klicati vse človeštvo k Bogu, kajti čas beži in mnogi so v nevarnosti, da se za večno izgubijo na poti, ki vodi v peklenski ogenj.

Bojujte se za nebeško kraljestvo, bojujte se za vaše mesto v slavi mojega Sina Jezusa.

Molite, molite, veliko molite in Bog vas bo blagoslavljal vedno bolj in vam dal njegov božji mir.

Jaz nosim pred Boga v nebesa vaše prošnje. Hvala za vašo prisotnost, moji otroci, da ste prišli obiskat vašo Mater iz Nebes. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Naša Sveta Mati je molila za vse družine v Braziliji in za naš brazilski narod. Bog želi kraljevati v vsakem srcu, v vsaki družini, a zato moramo odpreti naša srca njegovemu Božjemu klicu, ki nam ga daje po Naši Gospe. Sprejmimo njegovo ljubezen in bojujmo se za naše mesto v slavi njegovega kraljestva.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja