SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 28.09.2019 – ITAPIRANGA/AM

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 28.09.2019 – ITAPIRANGA/AM

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Otroci moji, sem vaša Mati in prihajam iz nebes klicati vas k spreobrnjenju, klicati k Bogu, ki vas toliko ljubi.

Otroci, ne izgubljajte časa. Spreobrnite se. Svet se vedno bolj približuje robu velikega brezna, ki vodi v peklenski ogenj.

Številni so slepi in gluhi in nočejo slišati klicev mojega Gospoda, ki jih daje po meni.

Ne varajte se, otroci moji, nič na tem svetu se ne more primerjati z večnim življenjem. Bojujte se za nebesa. Bojujte se, da bi nekega dne dosegli večno življenje, življenje v polnosti pri Bogu.

Veliko molite za dobro človeštva. Molite moj Rožni venec za spreobrnjenje vaših družinskih članov, saj bodo časi vedno težji in velike napake bodo okužile mnogo mojih otrok, zaradi česar se bodo mnogi oddaljili od resnice in resnične vere. Tu sem, da vam pomagam in vas vodim skozi temne dni pomanjkanja vere. Rečem vam: ne bojte se. Pridite in se zatecite v moje Brezmadežno Srce. Tu boste varni pred vsem zlom in nevarnostmi tako telesnimi kakor duhovnimi.

Otroci moji, ah, otroci moji…. Moje Srce trpi za vas, zaradi vsega kar boste morali trpeti in prenašati zaradi napuhnjenih in pohlepnih src. Poslušajte me! Spremenite življenje. Molite vedno bolj.

Otroci moji, v teh časih se dogaja veliko stvari, ki sem vam jih razkrila v preteklosti. Moje materinsko Srce je polno bolečine zaradi velikega števila mojih otrok, ki žalijo mojega Sina Jezusa s strašnimi grehi, ki se več ne bojijo Boga, ki se prepuščajo, da jih Satan uporablja in so njegovo orodje zla in moči uničevati sveta Božja dela.

Upognite svoja kolena na tla in molite. Vse zlo se uniči z molitvijo, pokoro in postom. Bog nikoli ne zapusti svojih otrok, ki jokajo po njegovi Božji pomoči.

Molite, molite, molite in Bog vam bo pomagal, vas blagoslavljal v vaših največjih stiskah. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja