SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 28.07.2018

 

NAPIS: SPREMENITE ŽIVLJENJE, SPREOBRNITE SE,  MOLITE, MOLITE

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 28.07.2018

Sveta Mati je še enkrat prišla, da nam da nebeško sporočilo. Ona, Brezmadežna, je stala pred menoj z vso svojo Materinsko ljubeznijo. S pogledom nam je govorila: Ne skrbite. Ne bodite žalostni. Ali nisem jaz vaša Mati tu pred vami? Čemu toliko skrbite? Dovolj je, da  izročite vse, Srcu mojega Sina in mojemu Materinskemu Srcu, z nekoliko več zaupanja in vse se bo spremenilo!…

Razumel sem te besede v svojem srcu iz njenega pogleda, ko je zrla na nas. Ona, polna ljubezni nam  je dejala:

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, sem vaša Mati, ljubim vas in s svojim Brezmadežnim srcem, polnim ljubezni in nebeških milosti, želim dobro vsakemu izmed vas.

Poslušajte moj materinski klic, ker vas kličem k spreobrnjenju in k Bogu, da bi sledili sveti Gospodovi poti, ki vodi v nebesa.

Ne zaprite svoji src s tem, ko grešite. Imejte moč, da premagate greh in vedno recite »Gospod naj se zgodi tvoja volja v mojem življenju!«

Satan hoče vojno, nasilje in smrt mnogih mojih otrok. Molite z ljubeznijo in vero Rožni venec. Ne dovolite, da se vaša srca žalostijo in vznemirjajo (8.7.2018). Pokrivam vas s svojim Brezmadežnim plaščem in vam dajem poseben blagoslov.

Molite, molite, veliko molite in Bog vam bo vedno naklanjal mir. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja