SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 28.06.2020 – MANAUS/AM  – Edsonu Glauber

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 28.06.2020 – MANAUS/AM  – Edsonu Glauber

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

 Otroci moji, vaša Mati prihajam iz Nebes, da vam podarim mojo ljubezen in materinski blagoslov, da bi imeli globok mir in pripadali Bogu, živeli njegovo Božjo voljo na tem svetu.

Molite, molite, da bi vedno bolj razumeli mojo prisotnost med vami. Bog vas ljubi in jaz vas ljubim, otroci moji, zato sem prišla, da vas tolažim in opogumljam na vaši duhovni poti.

Pogum, vero in ljubezen. Z Rožnim vencem v rokah boste zmagali vse preizkušnje in viharje, še najbolj težke, ki vas hočejo potlačiti in oddaljiti od Boga. S svojim plaščem vas varujem in pod njim boste varno hodili v Srce mojega Sina Jezusa.

Danes vam dajem poseben blagoslov, kakor tudi vsem bolnikom v vaših družinah. Verujte, verujte, verujte. Vse blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha Amen!

Ko je govorila, da bomo hodili  varno v Sveto Srce njenega Sina Jezusa, se je prikazal Naš Gospod, doprsna podoba, v belem oblačilu in z rdečim plaščem ter nam pokazal svoje Sveto Srce.  Naš Gospod je razprostrl svoje roke kot, da nas  sprejme. V njegovem pogledu sem razumel, da nam je govoril. : Pridite k meni! Pridite k mojemu Srcu!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja