SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 28.06.2018

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 28.06.2018

Sveta Mati je spet prišla iz nebes, da nam sporoči svoje materinske besede. Njena Brezmadežna prisotnost med nami je veliko znamenje, da nas Bog ni pozabil. Ljubezen Brezmadežne device je odsev velike ljubezni Svetega Jezusovega srca za nas. Bog nas ljubi in nam po Mariji daje blagoslove in milosti, ki nas zdravijo in spreminjajo naša srca.

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Otroci moji, jaz vaša Mati vas ljubim in sem vesela vaše prisotnosti in ljubezni, ki mi jo dajete.

Z vašo molitvijo sestavljate duhovno pregrado, ki preprečuje napredovanje zla, napak in herezij v svetu. Večkrat se združujte v molitvi, ker so časi težki in resni, v katerih je ogroženo večno odrešenje in sreča mnogih duš.

Bog vas po meni kliče, da ste apostoli teh časov in da se bojujete proti zlu z rožnim vencem, postom in Svetimi Zakramenti.

Ne prestrašite se in ne opustite vaše duhovne poti. Bojujte se za nebeško kraljestvo. Naredite vse kar je mogoče, da ste na svetu v milosti Božji in Bog bo storil nemogoče stvari, da bi bili nekega dne v nebesih.

Ne utrudite se moliti. Molitev je dragocena v teh dneh, ker po molitvi vam Bog deli mnoge milosti, luč in blagoslove, da bi razumeli kako morate živeti in ravnati, v teh mučnih časih, ko je njegovo Sveto Ime in njegovo Božje Srce žaljeno. Zahvaljujem se vam, da ste prišli, da ste poslušali moje povabilo k molitvi in klicu mojega Brezmadežnega Srca. Molite, molite, molite vsak dan bolj, ker bo Bog naredil velike stvarem  svojim otrokom, ki so poslušni in ponižni njegovemu Božjemu Srcu.

Molite, molite, molite in bodite vsak dan vedno bolj od Boga kajti po njegovih otrocih, po tistih, ki so poslušni in ponižni pred njegovim Božjim Srcem, bo on storil velike stvari. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja