SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 28.02.2017

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 28.02.2017

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, Bog vas kliče k spreobrnjenju, še vedno vas kliče. Čas je da se zbudite iz spanja greha in spremenite svoja življenja ter se kesate svojih napačnih dejanj. Operite svoje duše v spovedi, da bi imeli moč slediti Božjemu klicu in živeti moja sporočila.

Moje Brezmadežno Srce se žalosti in joka, kadar vidim svoje otroke, ki se pustijo prevarati satanu in iluzijam sveta, da ne vedo ločiti dobrega od zla, kaj je prav in kaj narobe, resnico od laži.

Vsak dan prosite za luč Svetega Duha, da bi razumeli moje klice in bili resnični pričevalci Božje luči dušam, ker mnogi so slepi, brez luči in brez vere. Veliko molite, ker je bil Gospod že preveč žaljen in želi začeti s Pravičnostjo. Samo z življenjem v molitvi, žrtvi in pokori, združeno z zaslugami mojega Božjega Sina, še vedno lahko dosežete Očetovo odpuščanje in usmiljenje.

Poslušajte in živite v praksi moja sporočila: kar sem vam že govorila v preteklosti vam sporočam še danes. Vsak dan živite vaše spreobrnjenje, kot če bi bil zadnji dan vašega življenja na tem svetu: osvobodite se greha, s svojimi srci in svojimi dušami se izročite v Božje roke. Molite, molite, molite. 

Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja