SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 27.10.2019

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 27.10.2019

Pred prikazovanjem sem slišal glas, ki je močno odmeval kot udarci, ki je trikrat dejal:

DOVOLJ!…DOVOLJ!…DOVOLJ!…

 Nastopila je tišina in potem je prišla sveta Družina: Naša Gospa in sveti Jožef z otrokom Jezusom, ki je bil med njima na oblaku. Zdelo se mi je, da je star tri do štiri leta. Naša Gospa je rekla:

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Otroci moji, sem vaša Mati in vas prosim: nehajte grešiti, bodite poslušni Bogu, spremenite življenje in odpovejte se svetu, da bi zaslužili nebesa.

Oče, Sin in Sveti Duh so zelo užaljeni zaradi neposlušnosti mož in žena, ki ne slišijo klicev, ki vam jih dajem v njihovem imenu.

Gospod je ogorčen in užaljen zaradi pomanjkanja vere mnogih kardinalov, škofov in duhovnikov, ki ne vedo več, kako biti luč za duše, ker so pokvarjeni od napak in grehov, ki jim jih ponuja svet.

Moje Srce je užaljeno zaradi brezbrižnosti in trdote src do ljubezni mojega Sina. Ne oddaljujete se od ljubezni mojega Sina. Njegova ljubezen osvobaja in rešuje vaše duše teme in vsega zla.

Prosite Božjega usmiljenja za grešno človeštvo, v nasprotnem primeru bo strašno kaznovano in mnogi kraji bodo izginili za vselej z obličja zemlje.

Že dolgo vas kličem k Bogu, vendar mnogi od vas niso hoteli verjeti mojim materinskim besedam, niso hoteli sprejeti milosti, ki vam jo Bog nudi po moji materinski prisotnosti.

Moja priprošnja pred Božjim Prestolom še vedno preprečuje, da bi velike katastrofe na boleč in strašen način padle na svet.

Bojujte se za nebeško kraljestvo. Bojujte se, da bi bili od Boga. Ne oddaljite se od Gospoda. Prosite posredovanja mojega Ženina Jožefa. On vam bo pomagal biti od Gospoda in izvrševati Božjo voljo.

Sveti Jožef, moj Prečisti Ženin, danes dobiva za vas velike milosti in blagoslove.

Dnevno se posvetite našim trem Svetim Srcem, sebe in vaše družine, da boste varovani pred vsem zlom.

Otroci, ne zavračajte mojih Materinskih besed. Poslušajte me. Pripadajte Bogu in spreobrnjenje in zveličanje bodo prišli in vstopili v vaša življenja in vaše družine. Ljubim vas in vas blagoslavljam. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Sporočilo, ki mi ga je dal Sveti Jožef je bilo osebno zame, potem je govoril z menoj o skrivnosti, ki se nanaša na Sveto Cerkev. On, kot Varuh Svete Cerkve, je prišel posredovat po Božjem ukazu, da bi se izognili velikemu zlu, ki bi mnoge duše lahko vodilo v večno pogubljenje. Molimo, molimo, molimo!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja