SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 27.07.2019 MANAUS/AM

 

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 27.07. 2019 Manaus-AM.

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Otroci moji, jaz vaša Mati prihajam iz nebes, da vas prosim vztrajnosti na poti spreobrnjenja, darujoč Gospodu molitve in žrtve za spreobrnjenje sveta, ki je zaprl ušesa na klice, ki jih zaradi greha daje Bog.

Otroci moji, velika trpljenja se približujejo in mnogi med vami bodo nosili težak križ, zaradi oholih src, ki so se prepustila preslepiti satanu. Prelili boste mnogo solz, ko boste videli kako bo izgledala Cerkev mojega Božjega Sina, a ne obupajte, imejte vero. Sem ob vas, da vas tolažim v vaših bolečinah, da sprejmem vsako solzo prelito iz ljubezni do mojega Sina Jezusa, za tolažbo njegovega Božjega Srca.

Resnica se bo upoštevala kot laž in laž bo proglašena kot bi bila resnica. A ne pozabite, otroci moji, z Bogom se ne norčuje.

Jaz še malo zadržujem laket pravičnosti mojega Sina, ker je že preteža in želi kaznovati grešnike na močan in strašen način.

Otroci moji, upognite svoja kolena na tla in molite Rožni venec. Samo tako boste mogli darovati Gospodu zadoščenje in zaustaviti njegovo Božjo Pravičnost. Prosite odpuščanja za svoje grehe po zakramentu svete spovedi…

V tem trenutku, po notranji luči, mi je dala naša Gospa razumeti, da bo prišel dan, v katerem bodo zavrnili spoved nam, njenim otrokom, ki verjamejo v njena prikazovanja, in tistim, ki iščejo ta zakrament, ga ne bodo našli, ker ga duhovniki ne bodo želeli podeliti vernikom, njenim predanim otrokom.

… in darujte Telo in Kri mojega Božjega Sina Večnemu Očetu in on bo imel usmiljenje do vseh vas. V nasprotnem primeru, velike nesreče bodo padle na človeštvo in opustošenje bo veliko. Mnogi bodo umrli in bodo iztrebljeni v nekaj minutah in

celo v nekaj sekundah, nenadoma, brez časa, da bi prosili odpuščanje za svoje napake. Moje Srce trpi ko gledam z bolečino in grenkobo moje otroke, ki se pustijo pokvariti od hudiča, ko sledijo poti nebrzdanih strasti, obdani s toliko slepimi in duhovno uničenimi dušami.

Molite, molite, molite. Jaz vas prosim: poslušajte me. Poslušajte moj materinski klic in se vrnite k Bogu, kajti malo manjka do velikih,  bolečih dogodkov, ki bodo enkrat za vselej spremenili obličje zemlje.

Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja