SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 27.04.2019

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 27.04.2019

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Sem vaša Mati, želim vam povedati: to je čas za spreobrnjenje, to je čas vaše vrnitve k Bogu. Ne zapirajte svojih src božji milosti, ne oddaljite se od ljubezni mojega Božjega Sina.

Molite, da bi imeli moč reči NE svetu in grehu in reči DA Božjemu klicu ter slediti poti, ki vodi v nebesa.

Otroci, ne izgubljajte časa. Poslušajte moj glas, ki vas kliče k Bogu. Živite to kar vam govorim, odprite svoja srca, da bi mogle vstopiti moje materinske besede.

Ne bodite žalostni, kadar vas preganjajo, kadar govorijo mnoge stvari in vas kritizirajo z namenom, da bi izgubili pogum in se oddaljili od poti resnice. Pogum!  Bojujte se proti vsaki laži in vsemu zlu. Bog je resnica in on ne noče laži. Jaz sem Mati Resnice in to s resnico želim napolniti vaša srca, da bi bila ljuba Gospodu.

Molite, molite, otroci moji, ker bo prišlo do dni, ko bo v Cerkvi vladalo veliko laži, ker je bila resnica v njej zadušena in izgnana. Imejte vero in pogum za boj proti zlu, nikoli se ne oddaljite od mojega Brezmadežnega Srca.

Tu sem ob vas in vas blagoslavljam. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja