SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 27.02.2021, EDSONU GLAUBER – Manaus-AM.

ŠESTINJSETO MEDNARODNO MOLITVENO SREČANJE
Manaus, 12. marec 2022

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 27.02.2021, EDSONU GLAUBER – Manaus-AM.

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Otroci moji, jaz vaša Mati vas neizmerno ljubim in vam dajem to mojo ljubezen, da bi bili srečni in imeli mir. Vstopite v moje Brezmadežno Srce z vsakodnevno posvetitvijo in prejeli bode številne milosti.

Otroci moji, časi so resni in težki, toda spomnite se: moje Brezmadežno Srce je zatočišče za vsakega od vas in za vaše družine. Ne obupujte in nikoli ne izgubite vere. Bog je z vami, ob vas, vedno vas spremlja in nikoli vas ne zapusti. V določenem trenutku bo Bog deloval v dobro vseh njegovih otrok in bo naredil velike reči za osvoboditev njegovega ljudstva. Molite in postite in premagali boste vse zlo. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Kateheza Edsona Glauberja

V tem sporočilu lahko razumemo, da ljudje nimajo zadnje besede, ampak  ima Bog zadnjo besedo. Časi so težki: ja. So trdi? da. Toda Marijino Brezmadežno Srce je naše zatočišče in varstvo in Ona nam bo pomagala. Blažena Mati prihaja iz nebes, da bi nam podelila milosti, blagoslove in zaščito. Zaupati moramo Njeni zaščiti in vsem, kar naredi za nas.

Vsak dan se moramo posvetiti njenemu Brezmadežnemu Srcu in prejeli bomo velike milosti; niso majhne milosti; so velike milosti, ki nam jih bo Presveta Mati podelila.

Tako, vsak dan molimo njen rožni venec, pomagajmo naši sveti Materi pregnati vse zlo od nas, iz naših družin in od človeštva. Želi nam dati veliko milosti in blagoslove, vendar velikokrat mnogi od nas nočejo prejeti teh blagoslovov in milosti, ker ne molijo in ne delajo, kar ona prosi.

Ljudje se pogosto sprašujejo: kako dolgo bo trajal ta koronavirus? Ko nas bo sram samega sebe, ko bomo več molili, se postili, ko se bomo žrtvovali in ko slišali, kaj  nas je Blažena Mati prosila. Šele takrat bo zlo premagano. Če bi res vsi molili sveti rožni venec vsak dan z ljubeznijo in postom,  kot nas je prosila Blažena Mati, bi to zlo minilo, ljudje pa ne molijo rožni venec. To ni samo ena skrivnost, obstajajo štiri skrivnosti: Veseli del, Svetli del, Žalostni del in Častitljivi, ki jih moramo moliti vsak dan.

V tem postnem času nam Jezus daje milost, da se še bolj žrtvujemo za spreobrnjenje grešnikov in za zveličanje duš. Da bi lahko svoje vsakodnevne preizkušnje, bolečine in trpljenja združili s trpljenjem Jezusovega Srca kot odkupnino za naše grehe in za grehe človeštva. Ni lahko, vendar moramo znati ponuditi vse Gospodu za naše spreobrnjenje in za spreobrnjenje sveta.

Blažena Mati se nam prikazuje po izjemnem daru; Ona se nam prikazuje in nam govori: Čudovito je, a posvečeni bomo le v svojem običajnem, vsakdanjem življenju, v zvestobi Bogu in izpolnjevanju njegove Svete volje. Vsak dan se boste posvetili tako, da boste služili svojim družinam, nekaj naredili zanje in jim poskušali pomagati.

Naj to vodilo ostane v vaših srcih, za vas in za dobro vaših družin.

Objem vsem vam in vsem vašim družinam. Ne bodite malodušni in nikoli ne izgubite vere in poguma, ampak združeni v molitvi bomo premagali vse zlo s tremi združenimi Presvetimi Srci Jezusa, Marije in Jožefa.

Blažena Mati je danes molila za vse bolnike. Amen!
———
POSVETITEV TREM SVETIM SRCEM:

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja