SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 26.7.2018

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 26.07.2018

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, sem vaša Mati, stalno vas kličem k Bogu, ker želim vašo večno srečo.

Nikoli ne zapustite svete poti h Gospodu, vedno živite v milosti, prosti vsakega greha, da bi lahko vedno razveseljevali Sveto Srce mojega Sina Jezusa.

Želim vam pomagati, da bi pripadali Bogu. Želim vam podeliti mnoge milosti, da bi imeli moč do konca vztrajati na poti spreobrnjenja in svetosti.

Ne skrbite in ne izgubite upanja. Vaša Mati je tu, da vam pomagam, vas vodim za roko, da vas pripeljem k Srcu mojega Sina Jezusa.

Otroci, časi so slabi. Bodite previdni! Skrbite za svoje duhovno življenje, utrjujte svojo vero in ljubezen, kajti satan želi voditi mnoge duše na napačno pot in zanikanje Boga.

Videli boste, da bodo mnogi ljudje izgubili vero in sledili strašnim stvarem, ki zelo žalijo Gospoda. Mnogi možje in žene bodo menjavali večne resnice, da bi sledili lažem in zapeljevanju hudiča. V mnogih cerkvah Gospod ne bo več ljubljen in spoštovan kot si zasluži.

Vedno bolj molite Rožni venec, ki vas bo varoval pred vsemi nevarnostmi za dušo in telo.

Molite, molite, veliko molite, moji otroci. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja