SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 26.11.2016 V MANAUSU (AM)

 

32987300_p (1)

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 26.11.2016  (Manaus – AM)

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, sem vaša Mati in sem tu pred vami. Ne bojte se. Branila vas bom pred vsem zlom z ljubeznijo mojega Brezmadežnega Srca in s svojim varovalnim plaščem.

Moj materinski pogled počiva na vas. Bodite sinovi in hčere molitve. Ne oddaljite se od te poti, ker molitev ščiti in varuje vas in vaše družine pred napadi peklenskih duhov.

Kadar vi molite peklenski hudiči obupajo in izgubijo moč nad vami in nad svetom.

Nič se ne more primerjati z Božjo milostjo. Moji otroci, Božja Ljubezen je sveta. Hrepenite po tej ljubezni in vsi blagoslovi in milosti bodo mogočno preplavili vaša življenja. Bodite modri in razumni otroci. Molite in bodite pozorni, da se naučite premagati vsako  zanko in preizkušnjo, ki vam jo hudič hoče povzročiti.

Jaz vas bom vodila in uničila vsako zlo. Pustite se mi voditi. Vodila vas bom k Bogu. Dala vas bom v Njegovo Božje Srce.

Tu je kraj milosti. Tu sem podelila tisoče milosti. Ta kraj mi pripada in tu sem pustila svojo ljubezen:  ljubezen, ki varuje, zdravi in osvobaja, JE LJUBEZEN, KI MI JO JE BOG DAL ZA VSE VAS,  MOJI OTROCI.

Hvala za vašo prisotnost. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

 

images

 

(Op. Nevenka) Marija govori o domu, kjer stanuje Edson z mamo in družino, hiša, kjer je konstantna molitev in kjer se vsako soboto in praznike zbirajo ljudje k molitvi za reševanje svojih pa tudi naših družin, za reševanje vseh duš sveta. Koliki domovi v Sloveniji bi lahko postali domovi molitvenih skupin, kjer bi bila Marija prisotna ob vsakem rožnem vencu?

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja