SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 25.12.2020 Manaus-AM.

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 25.12.2020 Manaus-AM.

Danes je prišla Sveta Mati z Malim Jezusom in Svetim Jožefom, tri Sveta Srca združena v eni ljubezni. Kako je lepo videli Sveto Družino, vso v slavi, sijočo in polno ljubezni za odrešenje družin in vsega človeštva. Sveta Mati nam je v tej noči dala sporočilo:

Mir moji ljubljeni otroci, mir!
Otroci moji, prihajam iz nebes z mojim Božjim Sinom in mojim Prečistim Ženinom Jožefom, da vam prinesem mir, ljubezen in nebeške milosti. Nebesa so vam v teh časih bolj blizu, dragi otroci.  Ne obupujte in ne skrbite, kadar se zdi, da v svetu zmaguje zlo.

Ljubezen mojega Sina je močnejša od vsega zla in njena svetloba sije v temi in razblinja vse laži, vso smrt, vso žalost, kajti tam kjer pride luč mojega Sina izgine vsa tema in da mu prostor, ki je zmagovalec nad smrtjo in grehom. Združite se s Srcem mojega Sina in z njim boste zmagovalci, tako kot so, moje Brezmadežno Srce in Prečisto Srce mojega ženina Jožefa združeni v eni ljubezni z  Njegovim Božanskim Srcem, zmagoslavni, veličastni in sijoči v slavi.

Tu sem ob vas, da vas sprejmem pod moj brezmadežni varovalni plašč in vam pravim, da more molitev spremeniti najbolj dramatične in boleče situacije, skozi katere gre človeštvo. Ne izgubite vere, temveč molite vaše Rožne vence z ljubeznijo in zavzetostjo vse dni in moj Sin vam bo dal več vere, močno vere in mogočno, kot je niste nikoli imeli v vašem življenju, in tako boste prejeli milost, moč in pogum, da prenesete vse še najbolj težke preizkušnje, da boste pričevali ljubezen mojega Sina vsem, ki so v temi in boste vsem pokazali, da Mu pripadate za vedno, vneti od Njegove ljubezni in polni Njegovega miru, ki spreminja vse stvari. Sprejmite blagoslov in mir naših treh združenih Svetih Src, ki vas neizmerno ljubijo: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja