SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 25.12.2018

 

Fotografija osebe Marija, Kraljica Mladih svetih Treh Src.

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 25.12.2018

Danes se je prikazala Sveta Družina vsa sijoča: Jezus, Marija in Jožef. Bili so oviti v tisto čisto luč, bolj sijočo kot kdaj koli. Njihova Sveta Srca so sipala žarke luči, ki so bili za posvečevanje in spreobrnjenje družin, da bi vsi pripadali Bogu. Najsvetejša Mati je dala sledeče sporočilo:

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, jaza vaša Mati vas kličem k Bogu, ker želim vaše dobro in vašo srečo. Bog vas ljubi in želi prebivati v vaših srcih, da vas njegov mir osvobodi vsake žalosti in greha.

Ne živite v grehu. Ne oddaljite se od ljubezni mojega Božjega Sina v vašem življenju, kajti samo On vam more dati večno življenje.

Naj v vaših domovih kraljujejo naša Sveta Srca, da razsvetljujejo in blagoslavljajo vaša življenja. Jaz sem tu, da vas vodim po varni poti, ki vodi v nebesa, ker veliko je nevarnih poti, ki se pojavljajo pred vami v tem svetu, a nobena od njih ne vodi k Srcu mojega Sina Jezusa.

Bojujte se za Božje kraljestvo, pripravite vaša življenja in vaša srca za večnost, ker to je edini smisel na koncu vašega življenja, kajti Bog želi, da bi bili nekega dne ob njegovi strani v slavi njegovega kraljestva, da bi sodelovali v čudežih njegove ljubezni.

Jaz vas ljubim in združena z mojim Sinom, mojim Ženinom Prečistim Jožefom vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja