SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 25.12.2017

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 25.12.2017

Danes se je prikazala Sveta Družina, sijoča bolj kot sonce. Tako svetla, tako polna milosti, blagoslovov in Božje ljubezni.
Presveta Mati je dala sledeče sporočilo:
Mir moji ljubljeni otroci, mir!
Moji otroci, sem vaša Mati, prihajam iz Nebes s svojim Božjim Sinom in Svetim Jožefom, da podelim mir in blagoslov vašim družinam. Bojujte se za kraljestvo nebes, moji otroci in nikoli ne obupujte. 
Moj Sin je prišel na svet, da bi vam prinesel svojo ljubezen in globoko željo po nebesih, da bi ljubili večnega Očeta, ga slavili na tem svetu in nekega dne večno v slavi njegovega kraljestva.
Odprite svoja srca, moji otroci, odprite svoja srca, kajti mnogokrat jih moj Sin Jezus najde zaprta zaradi vaših grehov in pomanjkanja ljubezni in odpuščanja v vaših družinah.
Svet se uničuje v grehu, ker je pozabil na Boga. Nesite Božjo ljubezen in luč vsem bratom, da bi bili ozdravljeni in videli varno pot, ki vodi v nebo.
Jaz sem tu, da vas vodim po tej poti. Zaupajte mi in mojemu Materinskem posredovanju in nikoli se ne boste oddaljili od te poti. Sprejemam vas pod moj Materinski plašč, tako kot sem mnogokrat sprejela mojega Božjega Sina. Pravim vam: z vašimi molitvami in vašo vztrajnostjo vam bo Bog dal moč in milost, da se borite proti vsemu zlu. Ne obupujte, Pogum. Bog je z vami in z vsemi mojimi otroci, ki sprejemajo in živijo z ljubeznijo moja sporočila.
Te otroke bom nekega dne postavila pred Njegov Prestol in predstavila vsakega posebej mojemu Božjemu Sinu.
Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Nesite ljubezen naših Najsvetejših Src vsem družinam, ki so žejne Božje ljubezni. Ozdravljajte družine s to ljubeznijo. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja