SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 25.05.2019

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 25.05.2019

V tej noči je Sveta Mati molila za vse bolne očete in matere, ki prosijo od Boga milost za zdravje telesa in duše, da bi mogli skrbeti za svoje domove in svoje otroke. Naša Gospa je podelila tem očetom in materam svoj materinski blagoslov in svojo brezmadežno ljubezen, da bi imeli več zdravja in moči za vodenje njihovih družin. Dala nam je sporočilo:

Mir moji ljubljeni otroci, mir!
Otroci moji, jaz vaša mati  vas brezmejno ljubim. Tu sem, ker vas želim voditi k Bogu k Božjemu Srcu mojega Sina Jezusa.

Molite vedno bolj ljubljeni otroci, molite kot še niste nikoli v vašem življenju, z več ljubezni, z več vere in več zaupanja.

Bog, Naš Gospod vas prosi molitve za vse človeštvo, z iskrenim kesanjem vaših grehov, da bi se omilile strašne kazni, ki bodo kmalu padle nanj.

Otroci, moje Srce trpi, kadar vi ne zaupate v moje materinsko posredovanje pri Svetem Srcu mojega Sina Jezusa. Ne izgubljajte poguma ampak vedno bolj obnavljajte vašo vero.

Bog ni vesel z grehi sveta. Njegov božji laket visi nad nehvaležnimi grešniki, ki se ne želijo pokesati in tudi ne slediti poti svetosti.

Prihajam, da vas pokrijem s svojim materinskim plaščem, da bi bili zavarovani pred vsem zlom. Vse kar vi izročite mojim rokam bom poskrbela kot za svojo lastnino. Kjer sem prisotna, tudi preko moje podobe, prihajajo Gospodovi blagoslovi in milosti. Nisem neobčutljiva na molitve mojih otrok, ki prosijo za mojo pomoč in mojo materinsko ljubezen

Hudič želi kraljevati v Braziliji z grehom in nasiljem, s krvjo in smrtjo, a ne bo uspel. Vi, moji otroci, poslušajte in živite moja sporočila, molite vedno bolj in posredujte za dobro vašega naroda.

Prosite pomoči Svetega Mihaela, Svetega Gabrijela in Svetega Rafaela in oni vam bodo vedno ob strani, da vam pomagajo, po Gospodovem naročilu.

Hvala za vaše molitve v tej noči za dobro sveta in za mir. Danes blagoslavljam vaše družine in jih polagam v moje Srce, da bodo vzplamtele v ljubezni do Boga, da se odločijo zapustiti vsako zlo in greh in dovolijo, da Božja ljubezen zmaga v njihovih življenjih. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja