SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 25.02.2018 (Finska)

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 25.02.2018 (Finska)

Pozno nocoj se je Sveta Devica prikazala z Malim Jezusom v njenem materinskem naročju. Mali Jezus je odprl svoje ročice tako, da nas sprejema v svoje Sveto Srce. S prošnjo je dejal, da naj njegov oče Jožef postane poznan in ljubljen, ker po Svetem Jožefu, njegovemu posredovanju, nam želi podeliti velike milosti. To je globoka želja njegovega Božjega Srca: da bo Sveti Jožef ljubljen, čaščen in da se obračamo nanj.

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, sem vaša Brezmadežna Mati, prihajam iz nebes s svojim Sinom Jezusom, da vas blagoslovim in podarim svojo ljubezen.

Jezus je tu, ker vas ljubi in želi vaše večno zveličanje. Moj Božji Sin je vedno prisoten v tem prostoru, da ozdravlja vaša srca. Tu sem vedno z njim, čakam vsakega od vas, da vas prejmem pod svoj Materinski plašč.

Želim vas voditi po poti spreobrnjenja in svetosti, zato vas prosim: poslušajte moje klice Matere. Dajem vam toliko sporočil za dobro vaših duš, ker ne želim, da ste nesrečni ampak srečni in, da imate mir v vaših domovih.

Ljubljeni otroci, prihajajo kruti in težki časi. Svet propada, ker je pozabil na Boga in ga ne ljubi več.

Delovanje hudiča je preslepilo toliko Božjih služabnikov katerim  sledi množica duš, ki so brez vere in brez upanja.

Pomagajte svojim bratom, da bodo pripadali Bogu. Jaz želim varovati vaše družine tolikega zla.

Prepustite se mojemu Materinskemu varstvu. Moj Sin me je izročil vam za Mater in mi je izročil vašo deželo, da skrbim zanjo. Vedno se posvetite mojemu Brezmadežnemu Srcu, obnavljajte svojo ljubezen in obljubo, da boste vedno pripadali mojemu Sinu Jezusu, zvesti njegovemu učenju in njegovim Zapovedim.

Tu sem vedno ob vaši strani in vam dajem v tem trenutku moj materinski blagoslov, združena s svojim Sinom Jezusom. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Na koncu prikazovanja je Mali Jezus objel Sveto Devico s toliko ljubeznijo in se stisnil k njej, naša Sveta Mati je svojega Božjega Sina stisnila k sebi z veliko ljubeznijo in naklonjenostjo  in tako sta v tej Sveti Ljubezni vstopila kot luč v Sveto Evharistijo in pustila v mojem srcu ljubezen in mir njunih Presvetih Src.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja