SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 24.11.2018

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 24.11.2018

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, še enkrat sem tu, vaša Nebeška Mati, ki vas toliko ljubi in želi vaše večno zveličanje.

Ne grešite več. Ne živite v grehu.

Bodite Bogu prijetni, poslušni njegovim Svetim Zapovedim, ljubite, odpuščajte in služite svojim bratom, ki potrebujejo toliko ljubezni mojega Sina in moje materinske ljubezni.

Bodite pričevalci naše ljubezni vsem. Bodite sinovi in hčere, ki se darujejo tistim, ki toliko potrebujejo ljubezen, mir in tolažbo.

Prihajam iz nebes, da napolnim vaša srca z ljubeznijo in mirom, da vas ni nič strah pred križem in preizkušnjami.

Bog je z vami in on je vaša moč. Bog vas nikoli ne zapusti. On vas ljubi in poslal me je tu, da vas vse vodim k njemu.

Molite veliko Rožnih vencev, z ljubeznijo in vero, ne pustite se premagati od utrujenosti.

Molitev more umakniti velike žalosti in nesreče, ki bi kmalu lahko padle na Cerkev in na ves svet.

Otroci moji, ne opustite molitve. Pravim vam: molite bolj intenzivno, ker bo sovražnik močno napadel proti veri in proti Božjim Delom, kar bo mnoge oddaljilo od poti svetosti k Bogu.

Kdor se dnevno izroči mojemu varstvu in se posveti mojemu Brezmadežnemu Srcu, kot sem vas prosila, bo ostal zaščiten pod mojim Materinskim plaščem.

Jaz vas ljubim in sem tu, ker vam želim pomagati in ščititi, v teh težkih časih.

Pogum, moji otroci! Pričujte vsakemu o mojih sporočilih in o moji Brezmadežni ljubezni in velike milosti, ki bodo uničile moč teme in vsega zla,  bodo podeljene vam in vašim družinam.

Blagoslavljam vas in vam dajem mir s katerim je polno moje Materinsko Srce. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Kmalu bo prišlo veliko prečiščenje sveta, ker svet potrebuje to Božje prečiščenje, da bi se mogel odločati med dobrim in zlom.
V tem tednu, ko sem se vračal domov sem videl na nebu precizno narisan Hrib, Križ in drevesa iz Itapirange. Bil je dobro viden, jasno izrisan. V svojem srcu sem slišal glas Gospoda: Znak, ki ga bo Marija dala v Križu, njeno znamenje, bo kmalu dano v Križu. Pripravite se. Bodite pripravljeni.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja