SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 24.03.2018

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 24.03.2018

 

Mir tvojemu srcu in tvoji družini!

Moj sin, sem tvoja Mati, tu sem , da ti dam moč in pogum. V mojem Brezmadežnem Srcu moreš jemati potrebne milosti za nadaljevanje, ne da bi obupoval v tvojem poslanstvu, za katerega te je Gospod poklical in pripravil.

Bogu se mudi. Mnoge duše so duhovno slepe in sledijo poti, ki vodi v peklensko brezno, zato Bog prosi tebe in vse tiste, ki verujejo v to delo, da nosite križ z ljubeznijo, da se učite  žrtvovanja in darovanja za spreobrnjenje in rešitev nehvaležnega sveta.

V kolikor  boste ti in tvoji bratje znali nositi križ z ljubeznijo in potrpežljivostjo, bodo mnoge duše rešene iz satanovih krempljev in bodo ozdravljene v Gospodovi ljubezni.

Grehov je mnogo  a mnogo večji sta Božje usmiljenje in ljubezen do človeštva, ki je resnično nehvaležno.

Moli, veliko moli moj sin in stori, da bodo združeni s teboj molili moji otroci in prosili milosti in blagoslove iz nebes za uboge grešnike, da se pokesajo in spreobrnejo.

Mnogo je tistih, ki so se oddaljili od Gospodove poti in ne verujejo več, a ne skrbi, kmalu bodo prišli mnogi drugi, ki bodo verjeli in naredili kar Gospod želi, in ti boš videl velika dela, ki jih bo Bog nadaljeval po posredovanju mojih prikazovanj in sporočil.

Moli za tiste, ki so zaradi njihovih grehov izgubili luč in sijaj svojih duš . Jaz sem tu, da vam podelim mojo ljubezen in milosti. Ta ljubezen in te milosti so za vse moje otroke, ki želijo izpolnjevati Gospodovo voljo,  tako, da živijo pot spreobrnjenja, združeni v ljubezni mojega Božjega Sina.

Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Danes mi je Sveta Mati dala razumeti, da nobeno trpljenje, noben križ nam ne sme preprečiti, da nadaljujemo z bojem in se žrtvujemo za spreobrnjenje duš, ki so tako dragocene in vredne za Boga.

Gospod računa z nami in mnogokrat nam dovoli poskusiti križ, ker po njem, če ga znamo nositi s potrpežljivostjo in ljubeznijo, prihaja upanje in luč za tolike duše zaslepljene od hudiča, da bodo mogle prepoznati nevarnost v kateri so, ko hodijo po poti  teme in greha, da se bodo skesale in vrnile na pot svetosti h Gospodu. 

 Nositi križ pomeni kompromis ljubezni z Jezusom. Nositi križ pomeni dovoliti Kristusu, da zdravi in rešuje mnoge duše z njegovo ljubeznijo. Nositi križ pomeni pomagati mnogim dušam, da vstanejo iz grešnega življenja v življenje v milosti.

 

Kdor želi prejemati sporočilo po telefonu naj mi pošlje svojo telefonsko številko in ime ter naj odpre brezplačno APLIKACIJO  WHAT’S APP  . 

Nevenka 031 529 838,

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja