SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 23.5.2020  / Manaus-AM.

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 23.5.2020  / Manaus-AM.

Mir tvojemu srcu!

Sin moj, moli in stori, da mnogi molijo, ker so časi slabi in je potrebno veliko molitev, da se ustavi zlo, ki napreduje v Cerkvi mojega Božjega Sina in v svetu.

Velike nesreče bodo padle na ubogo človeštvo, zaradi grehov Božjih služabnikov in njihovih pokvarjenih življenj, ki so mnoge vernike vodile v napake in greh.

Na mnogih njihovih glavah visi sodba Božje pravičnosti. Škandali in pomanjkanje spoštovanja do svetega so prišli do te točke, da Angeli in Svetniki v nebesih z grozo gledajo na Cerkev mojega Sina Jezusa in na obhajanje Evharistije, ko gledajo koliko je skrunitev,  žalitev in pomanjkanja ljubezni in spoštovanja do Svetega Telesa mojega Božjega Sina v Evharistiji.

Zmešnjava kraljuje v Božji hiši. Grehi in žalitve se povečujejo v strašnih razsežnostih. Večjo krivdo imajo tisti, ki so dovolili takšno grozodejstvo in pomanjkanje spoštovanja znotraj Božje hiše in še več tisti, ki so nad njimi, v škofovstvu in vodenju Svete Cerkve. Za vsako kaznivo dejanje in razžalitev proti mojemu Božjemu Sinu in proti veri, ki je zgražalo vernike, bo Večni Oče vsakega izmed njih hudo obtožil.

Ovce trpijo, ker nimajo več svetih, razsvetljenih, pogumnih pastirjev polnih vere, ki vodijo na varne pašnike. Ovce so lačne in žejne luči, milosti in večnih resnic, a najdejo samo pustošenje in žalost.

Moli moj sin, moli za Sveto Cerkev in prosi naj vsi pokleknejo na tla in prosijo moč, luč in Božjo milost za vse pastirje, ki so šibki v veri in ki ne vedo več, kako biti pravi pastirji.

Jaz molim, prosim pred Sveto Trojico usmiljenja in božjih milosti zanje in za vse moje otroke, ki zaupajo v mojo materinsko priprošnjo.

Sveta Mati, in kdaj bodo prišli trenutki veselja in zmage?

Sin moj, zdaj je čas očiščevanja, preganjanja in bolečin. Šele potem, ko bo šla Cerkev skozi njeno najbolj bolečo Kalvarijo, bo doživela zmagoslavje mojega Brezmadežnega Srca, ki ga je pripravil Gospod za vse tiste, ki so bili zvesti do konca.

Z molitvijo in zaupanjem v Boga bo vsak moj otrok že živel in čutil v svojem srcu približevanje tega mojega zmagoslavlja, ker vas bo ljubezen mojega Božjega Sina in moja ljubezen Matere vedno tolažila in dajala moč vašim nemirnim dušam, ki upajo v nove čase, ki jih je pripravil Gospod.

Prejmite mojo ljubezen in moj mir. Blagoslavljam vas: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja