SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU  23.11.2019 – Manaus-AM.

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU  23.11.2019 – Manaus-AM.

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, jaz vaša Mati prihajam z nebes in vas prosim, da živite vsak dan svojega življenja, kot bi bil zadnji pred dokončnim srečanjem z Gospodom.

Bodite pripravljeni: v molitvi, s spovedjo, živite življenje v zadoščevanju in iskrenem kesanju svojih grehov. Skrbite za svoje odrešenje, skrbite, da bodo vaše duše v Božji milosti, proste vsakega greha.

Bog bo očistil svet kot se še nikoli ni zgodilo v zgodovini človeštva. Svet je pozabil na Gospoda, zato bo Gospod pokazal, da On obstaja in da On sam vlada vsem stvarem.

Ne oddaljite se od poti spreobrnjenja, ki vam jo kažem s toliko ljubeznijo in materinsko skrbjo. Jaz vas ljubim, otroci moji; nočem, da sledite poti, ki vodi v večno pogubljenje. Molite, molite, veliko molite, ker kdor moli bo imel moč in milost, da bo lahko prenesel velike dogodke, ki bodo spremenili življenje na obličju zemlje. Veselje se bo spremenilo v jok in mnogi bodo umrli od strahu pred tem kar pride.

Pokrivam vas s svojim Brezmadežnim plaščem in vam dajem svojo ljubezen. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja