SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 23.03.2019

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 23.03.2019

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, sem vaša Mati, prihajam iz nebes vas voditi po varni poti, ki vodi k Bogu. Pripadajte Gospodu, bodite poslušni njegovim Božjim Zapovedim, živite v praksi njegove svete besede in učenje ter vedno premišljujte njegove grenke bolečine in trpeči Križev pot, da bi se vaša srca odprla za njegovo Božjo Ljubezen in bila razsvetljena  z njegovo božjo lučjo.

Molite, da boste pripadali nebeškemu kraljestvu. Kraljestvo mojega Sina je za tiste, ki so ponižni in čisti v srcu kot otroci. Kraljestvo mojega Sina je za vse tiste, ki se trudijo opustiti stare vse napačne stvari in prosijo iskrenega odpuščanja ter živijo prenovljeno življenje v njegovi ljubezni.

Verujte moji otroci, verujte vedno bolj. Pomanjkanje vere in zaupanja zelo žali Srce mojega Sina. Ne dvomite ampak obnovite svoje dobre namene, verujte vedno bolj, ker tisti, ki verujejo ne da bi dvomili nikoli, morejo narediti velike stvari v imenu Boga.

Jaz sem tu, proseč pred Božjim Prestolom za vas in za vaše družine. Velika trpljenja se približujejo in bodo padle na ves svet, zaradi neposlušnosti mnogih mojih otrok, ni ne želijo več vedeti za Boga.

Darujte molitve, žrtve in pokore za spreobrnjenje človeštva. Kadar vi poslušate in živite moja sporočila neizmerno razveseljujete Srce mojega Sina Jezusa. Blagoslavljam vas in vam dajem moje materinske milosti. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Danes v tem prikazovanju je Marija molila Slava Očetu, da bi bili pripravljeni in močni, ko se bodo začele dogajati v svetu skrivnosti in se bodo razkrile. Mati Božja je molila na tem prikazovanju molitve v ta namen

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja