SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 23.02.2018

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 23.02.2018

Mir moji ljubljeni otroci, mir!
Moji otroci, sem vaša Mati, Kraljica Rožnega venca in miru. Prihajam iz nebes in vas prosim, da bi popolnoma pripadali mojemu Sinu Jezusu in se mu darovali z vsem svojim bitjem, brez pridržkov.
Naučite se pripadati Jezusu, sprejemati in nositi svoj križ z ljubeznijo, potrpežljivostjo, ne da bi se ozirali na pot spreobrnjena in ne da bi zanikali njegovo Božjo ljubezen.

Zadoščujte za grehe sveta. Kadar ste združeni z mojim Sinom Jezusom v njegovi Sveti Evharistični daritvi, lahko dosežete velike milosti spreobrnjenja in miru za vse človeštvo.

Moji otroci, bodite Gospodovi, bodite Gospodovi, ker bo on realiziral velike načrte v vaših življenjih. Vsak izmed vas je pomemben v Božjem načrtu. Bodite tisti, ki s svojo ljubeznijo in poslušnostjo njegovi volji brišejo Obličje mojega Božjega Sina.

Pojdimo, moji otroci, pojdimo reševat duše za Jezusa.

Hudič hoče uničiti vse tisto, kar spominja na Boga in name, ampak jaz vam pravim, da zaradi vaše zvestobe in ljubezni bo Gospod realiziral velike  čudeže in bo storil veliko stvari, da bo strmoglavil in zmedel ponosne.

Molitev spremeni vse stvari. Molite, molite, molite in dež milosti se bo z nebes spustil na vas in vaš kraj: milosti vere, spreobrnjenja, svetosti, srca prenovljena v Božji ljubezni, vneta z ognjem njegovega  Svetega Duha.

Sem vedno ob vas in vas nikoli ne zapustim. Moje Brezmadežno Srce je vedno tu, v tem prostoru, blagoslovljenem od Božje prisotnosti mojega Sina Jezusa, kakor tudi z mojo ljubeznijo Matere. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja