SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 23.02.2018

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 23.02.2015

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, sem vaša Mati in še enkrat prihajam iz nebes, da vam povem, da vas Bog neizmerno ljubi in želi vaše iskreno spreobrnjenje.

Vrnite se na pot svetosti h Gospodu. Ne pustite se prevarati napakam in lažem, ki se razširjajo, da bi uničile resnico in učenje, ki vam ga je zapustil moj Sin Jezus.

Bog je mnogo užaljen, predvsem, ker mnogi ne verujejo ampak živijo kot pogani bolj kot resnični kristjani.

Mnogi krščanski domovi ne živijo življenja v svetosti in združeni z Bogom. Mnoge družine so uničene od posvetnih idej in greha, ki jih ne vodi na pot v nebesa, ampak na pot pogubljenja, ki vodi v peklenski ogenj.

Moji otroci, sovražnik Boga in njegovih duš, hoče povzročiti velika trpljenja v svetu, a mnogi od vas me ne poslušajo, kar sem vas tolikokrat prosila, in zato moje Brezmadežno Srce trpi in toči mnogo solz zaradi vaše hladnosti in nehvaležnosti.

Molite, otroci moji, veliko molite. Ne bodite gluhi na klic mojega glasu. Kličem vas k Bogu. Vrnite se k Bogu. Pripadajte Bogu. Jaz se bojujem za srečo vsakega izmed vas, da ne bi prišla velika trpljenja, ki se bodo kmalu udarile vas in vaše družine.

Mir je ogrožen. Mir je v nevarnosti. Vedno več posredujte za mir, ker hudič hoče kri, smrt in vojno. Jaz sem kraljica Rožnega Venca in Miru in sem prišla iz nebes, da vas pokrijem s svojim brezmadežnim varovalnim plaščem, da bi vse nasilje in sovraštvo se oddaljilo daleč proč od vas in vaših družin. Sprejmite moje sporočilo v vaša srca in živite tolažeč moje materinsko Srce. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja