SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 22.12.2018

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 22.12.2018

Mir tvojemu srcu, ljubljeni moj sin!

Prihajam iz nebes, da ti podelim svojo ljubezen. Prihajam iz nebes, ker moje Brezmadežno Srce hrepeni po tvojem odrešenju in odrešenju vsega človeštva.

Mnogi moji otroci želijo mir, a ne iščejo in ne ljubijo mojega Sina Jezusa, njega, ki je resnična ljubezen in edini vam more dati resnični mir; nasprotno, iščejo laži in iluzije satana, tistega, ki želi pogubljenje in nesrečo vsega človeštva.

Ljubezen mojega Sina Jezusa je sveta, a malo jih je, ki jo spoštujejo in razumejo, ker so slepi zaradi grehov, zavračajo kar je najbolj dragoceno, kar bi jih moglo ozdravili, rešiti in narediti srečne, v svoja življenja pa sprejemajo prekletstva, žalosti in smrt.

Ne utrudi se pisati mojih besed Matere in govoriti mojim otrokom o vseh teh mojih usmeritvah, izrečenih s toliko ljubeznijo in skrbjo. Bog je svet in želi videti sij svetosti v vaših življenjih. On želi videti popolno podobo njegove ljubezni odsevati v vaših dušah.

Sprejmite ljubezen mojega Božjega Sina, odločite se, da sledite njegovi poti svetosti in nikoli se ne boste kesali.

Daruj vso tvojo utrujenost in trpljenja za spreobrnjenje in rešitev duš. Človeštvo je toliko propadlo in samo velika zadoščevanja in žrtve ga lahko dvignejo iz blata, v katero je potopljeno. Tebi in vsemu človeštvu dajem ljubezen in milosti mojega Materinskega Srca.

Blagoslavljam te!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja