SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 22.09.2018

 

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 22.09.2018

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Otroci moji, sem vaša Mati, prihajam iz nebes vas prosit molitve, spreobrnjenja in pokore. Bog me pošilja na mnoge kraje sveta, da zberem moje otroke v njegovi ljubezni, v eno resnično družino.

Mnogo teh mojih otrok ne sprejema mojega klica, ga zavrača. Moje Brezmadežno Srce trpi zaradi teh mojih otrok, ki s svojimi zakrknjenimi srci za moj glas se zaprejo moji ljubezni Matere. Za tolike moje otroke nisem ljubljena in spoštovana in moje Srce je zaskrbljeno in  polno bolečine, za srečo in večno zveličanje za vsakega. Molite za nevernike, molite za tiste, ki imajo srce trdo kot kamen, moji otroci, da se spreobrnejo in odprejo svoja srca Gospodu.

Veliko trpljenja bodo udarilo različne narode, ki so se odločili živeti brez Boga in ne spoštovati njegovih Zapovedi. Ne ostanite gluhi na njegov Sveti klic, ki vam ga pošilja po meni. Bog goreče želi vašo srečo za vsakega izmed vas.

Nič na tem svetu se ne more primerjati s slavo, ki jo bo Bog podelil tistim, ki so zvesti in poslušni njegovemu glasu. Bojujte se za nebeško kraljestvo, prenašajte preizkušnje, bolečine in trpljenja tega sveta zaradi Božje ljubezni in za rešitev duš.

Bog je srečen z vašo vztrajnostjo, da ostajate na njegovi sveti poti, kljub vsem trpljenjem in bolečinam, ki jih prenašate iz ljubezni do Njega.

Vse je uporabljeno za realizacijo njegovih božjih planov in veličino njegovega dela v ljubezni do duš, za zmago nad vsem zlom.
Jaz vas nikoli ne zapustim in vas nikoli ne bom zapustila. Sprejmite moj blagoslov in mojo Materinsko ljubezen: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja