SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 22.08.2020 – MANAUS/AM – Edsonu Glauber

 

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 22.08.2020 – MANAUS/AM – Edsonu Glauber

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Otroci moji, sem vaša Mati in vas neizmerno ljubim. Prihajam iz nebes, da vas kličem k Bogu. Sprejmite Gospodov klic za vaša življenja, sedaj, ker čas spreobrnjenja je zaključuje.

Svet bo pretresen kot se še ni zgodilo  v človeški zgodovini in ZVEZDE BODO PADALE Z NEBA IN NEBEŠKE SILE SE BODO MAJALE (Mt 24, 29).

Opozarjam vas za vaše dobro, moji ljubljeni otroci. Prenašam vam moje materinske klice za vašo večno srečo v Bogu, da boste spremenili smer vaših življenj in vaših src v njegovi Božji ljubezni, da bi bili vredni njegove milosti in odpuščanja.

Kot sem vam že enkrat dejala, mnogi ne vidijo ničesar, čeprav s široko odprtimi očmi, mnogi so slepi za dela nebes, ker so zavedeni od napak, strasti in zapeljevanja sveta.

Človeška pokvarjenost je dosegla skrajnost, tako moralno kot duhovno, in na svetu ni več veliko deviških duš. Večino duš je popolnoma uničenih od Satana, zaradi greha.

Veliko molite, ker so mnoge duše v nevarnosti, da se obsodijo za večno. Mnoge duše so praktično le za korak, da padejo v peklenski ogenj in pekel je večen, otroci moji.

Ne dovolite, da zlobni ljudje, Satanovi sledilci, prostozidarji in satanisti v vas vcepijo njihov »smrtonosni strup«. Ne zavajajte se z njihovimi lažmi, z njihovo zlobno znanostjo brez Boga, ker so mnogi izgnali Gospoda iz svojih src in ne delujejo več v dobro duš, temveč jih uničujejo in prevladujejo zaradi moči in denarja.

Mnoga srca ne pripadajo več Gospodu, ampak so posvečena Satanu, ker so mu mnogi prodali svoje duše zaradi iluzij in lažnega blišča kraljestev sveta. Molite, molite, molite in Gospod vas bo vedno varoval, vam bil ob strani in vam podelil njegov blagoslov.

Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja