SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 22.04.2019

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 22.04. 2019

Ker se nisem počutil dobro  zdravstveno sem moral počivati, čutil sem prisotnost Svete Marije ob meni, toda ona je spoštovala moj počitek. Danes, zjutraj, sem se počutil bolje in pri moči, je ona prišla in mi dala njeno sporočilo za vse človeštvo.

Mir tvojemu srcu!
Sin moj, pusti da govorim tvojemu srcu, pusti da ti govorim o moji materinski ljubezni, v ljubezni, ki vam jo dajem brez rezerve in, ki  želim, da jo vsi moji otroci spoznajo in sprejmejo v globinah svojih življenj.

Sin moj, Jezus je živ in vstal, v smrti je našel

zmago, ki je bila dobljena z njegovo Božjo Ljubeznijo, ko se je izročil popolnoma v roke Očeta, za odrešenje in zveličanje vseh tistih, ki bodo sledili njegovim korakom in vstopili v njegovo šolo ljubezni.

Koliko je slepih duš, ki ne vidijo ničesar. Ostale so mrtve za božjo milost, ker njihova srca ne verujejo v ljubezen mojega Božjega Sina.

Srce mojega Sina se trga v bolečini zaradi tistih, ki ne želijo sprejeti sadov in zaslug njegovega trpljenja, smrti in vstajenja.

Toliko je nehvaležnih sinov, ki se po svoji volji odločajo za smrt namesto za življenje. Koliko je tistih, ki izbirajo pot teme namesto korakov mojega Sina.

Cerkev živi svoje najbolj mračne čase, gre skozi nevihte, zmedo in negotovost. Koliko grehov, koliko škandalov, koliko pomanjkanja vere!

Molite za Cerkev mojega Božanskega Sina, da prejme v teh časih dih milosti in luč Svetega Duha, da bi bila oživljenja in osvetljena in tako razpršila vso temo, ki jo ogroža in obdaja.

Molite za mnoge duhovnike, ki ne dojemajo najglobjo skrivnost in svetost njihovega duhovništva in se pustijo prevarati od laži, od sveta in od greha.

Združujem se z vsakim mojim sinom, ki se zateka k mojem materinskem posredovanju in prinašam vsako prošnjo pred Prestol Boga Našega Gospoda.

Samo združeno v ljubezni mojega Sina bo človeštvo moglo premagati smrt in greh in vstati k življenju v božji milosti.

To je moj proseč klic v tem Velikonočnem času: molite, molite, molite in Bog vam bo, po vaših molitvah, ki jih opravite z ljubeznijo, s srcem in z vero, dal zmago nad vsem zlom in vaša srca, vaše duše bodo sijale v svetosti in milosti, po svetlobi mojega vstalega Sina Jezusa. Blagoslavljam vas!

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja