SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 22.03.2021 EDSONU GLAUBER, ITAPIRANGA/AM

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 22.03.2021 – EDSONU GLAUBER – ITAPIRANGA/AM

Mir tvojemu srcu, moj sin!

Jaz, tvoja Mati prihajam iz Nebes, da ti dam vso svojo Ljubezen in Luč, da bi ju ti mogel nositi tvojim bratom, ki tako zelo potrebujejo Vero in Upanje. Mnogi obupujejo v preizkušnjah življenja, ker ne molijo in so se oddaljili od Boga. Samo po molitvi jim Gospod more dati Milosti, ki jim bodo pomagale in jih utrdile v Ljubezni, Veri in Globokem Zaupanju v Njegovo Usmiljeno Srce.

Tisti, ki ne molijo, ne morejo zaslužiti Nebeške Milosti in niti ne Njegovega Varstva. Ti pritegnejo nase kazni in bolečine življenja.

Toda kadar srce, ki je zatemnjeno zaradi greha in daleč od Boga, začne moliti, tedaj zazna in čuti  Božjo Luč in Njegovo Božjo prisotnost v življenju na intenziven način, ki gre v globino duše in ji spremeni življenje.

Moli moj sin, moli za spreobrnjenje in rešitev duš. One so dragocene Bogu in Meni. Kadar se ena duša pogubi in gre v Pekel, koliko bolečine čutim v Svojem Brezmadežnem Srcu. Solze tečejo iz Mojih oči, ker  se  sami obsodijo.

Dobri ljudje niso molili in se niso dovolj žrtvovali za tiste, ki so bili brez Luči in brez Življenja. Tebe in  mnoge moje Otroke, ki poslušajo in verujejo v moje Materinske Besede, JAZ prosim, da se bolj zavzamete in potrudite v  MOLITVI, ŽRTVOVANJU, OPRAVLJANJU POKORE ZA SPREOBRNJENJE IN REŠITEV DUŠ!

KLIČEM VSE MOJE OTROKE SVETA, DA POSTANE TO SMISEL VAŠEGA ŽIVLJENJA!

Blagoslavljam in bom vedno blagoslavljala vse tiste, ki bodo v praksi živeli ta moj KLIC IN JIM BOM POMAGALA V NJIHOVIH NAJBOLJ TEŽKIH TRENUTKIH.

Moj Blagoslov tebi in vsemu Človeštvu: v Imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja