SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 21.11.2020

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 21.11.2020

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Otroci moji, jaz vaša Mati prihajam iz nebes s svojim  zaskrbljenim in prizadetim Brezmadežnim Srcem, ker mnogi moji otroci se še niso odločili zapustiti grešno življenje. da bi živeli sveto življenje združeni z Bogom. Številna srca so še zaprta, trda, mrzla za ljubezen mojega Božjega Sina. Mnogi živijo grešno življenje, kot so prej, ne da bi se iskreno skesali.

Veliko molite, otroci moji. Veliko molite za spreobrnjenje grešnikov, ker Satan je uspel preslepiti tolike duše. Oddaljil jih je od Boga in od moje Materinske ljubezni. Številni moji otroci v tem trenutku se po svoji svobodni volji izročajo v satanove roke. Iščejo moč, denar in slavo. Nič na tem svetu ni bolj dragocenega kot je Bog in njegova ljubezen. Ne pustite se prevarati. Bojujte se za vaše mesto v nebesih. Bojujte se, da boste nekega dne ob strani Vsemogočnega Boga. Bog vas ljubi in vas želi rešiti velikih nesreč, ki se bodo prizadele grešno človeštvo. Vrnite se k Srcu mojega Sina Jezusa, vrnite se sedaj, ke on čaka na vas, da vam podeli njegovo ljubezen in njegovo odpuščanje. Molite rožni venec vsak dan z vero in ljubeznijo. Rožni venec je najbolj močna molitev, ki uniče moč pekla in vse preklenske prevare, ki jih satan meče vsak dan na svet. Uničiti hoče duše in jih voditi v peklenski ogenj. Kdor moli rožni venec ne bo nikoli videl večnega pogubljenja, ampak milosti in Božjo svetlobo v njihovih življenjih in njihovih družinah.

Molite, molite in Bog vam bo podelil milost in zmago nad vsakim zlom. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

 

 

 

 

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja